Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

05.09.20|14:12

Πάνος Γαρίδης Πάνος Γαρίδης

Προγνωστικά ΝΒΑ: Με την επίθεση των Κλίπερς

προγνωστικά-νβα-με-την-επίθεση-των-κλί-167008

Ψηλά οδηγούν τα σκορ τους οι Κλίπερς και ποντάρουμε στο σκοράρισμά τους στο δεύτερο ματς με τους Νάγκετς. Για το 3-1 πάνε οι Σέλτικς κόντρα στους Ράπτορς, με Γουόκερ και Γιόκιτς οι ειδικές επιλογές μας. Κουβάς χθες με την ιστορική κατάρρευση των Μπακς στην τέταρτη περίοδο κι εκείνη (σε μικρότερο βαθμό) των Λέικερς, δεν πέρασαν ούτε τα over των Ρόμπινσον και Ντέιβις.

 

ΒΟΣΤΩΝΗ – TOPONTO (01:30)

σκορ σειράς: 2-1

@regular: 3-1

 

ΒΟΣΤΩΝΗ: Πρώτη ήττα για τους Σέλτικς στην τρέχουσα ποστ σίζον -και ύστερα από έξι διαδοχικές νίκες- το 104-103 των Ράπτορς. Με τον πιο οδυνηρό τρόπο μάλιστα, μια και δέχτηκαν τρίποντο σε νεκρό χρόνο.

Μέχρι και τον πανύψηλο Τάκο Φαλ έριξε μέσα ο Μπραντ Στίβενς για την επαναφορά των πρωταθλητών στο 0,5’’ – εις μάτην… Χάθηκε τεράστια ευκαιρία να γίνει το 3-0 και πρακτικά να φτάσουν οι «Κέλτες» προ των τελικών της Ανατολής. Πήγαν στράφι οι 29 πόντοι του Κέμπα Γουόκερ, αρνητικός ήταν με 15 και μόλις 5/18 εντός παιδιάς ο συνήθης πρώτος σκόρερ Τζέισον Τέιτουμ. Πέρα από τους μακροχρόνια απόντες Γκόρντον Χέιγουορντ και Τζαβόντε Γκριν, αμφίβολος είναι ο γκαρντ Τρεμόντ Γουέιτερς και σίγουρα έξω (όπως και έξω από την Ντίσνεϊλαντ, διότι γεννάει η γυναίκα του) ο σέντερ Βενσάν Πουαριέ. Αμφότεροι πάντως δεν βρίσκονται στο ενεργό ροτέισιον του Στίβενς.

ΤΟΡΟΝΤΟ: Να κάνουν ό,τι και πέρυσι στους τελικούς της περιφέρειας με το Μιλγουόκι θέλουν στην ιδεατή περίπτωση οι Ράπτορς. Οπως θυμόμαστε, είχαν επιστρέψει από το 0-2 και προκρίθηκαν με τέσσερις συνεχείς νίκες.

Το πρώτο βήμα έγινε με το μπάζερ μπίτερ τρίποντο του Οου Τζι Ανουνόμπι από τη γωνία, που έγραψε το 104-103 προχθές. Το σκορ με τους Σέλτικς μειώθηκε στο 2-1, ωστόσο οι πρωταθλητές εξακολουθούν να παίζουν μία ταχύτητα κάτω από αυτήν που περίμεναν οι περισσότεροι. Τράβηξε 31 στο σκοράρισμα ο Κάιλ Λάουρι, έχοντας και 6 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Εικοσιπεντάρα από τον έτερο βασικό γκαρντ Φρεντ ΒανΦλιτ, το κορυφαίο ομαδικό +/- με +12 όσο αγωνιζόταν σημείωσε ο Πασκάλ Σιακάμ. Παραμένει όμως άστοχος ο Καμερουνέζος πάουερ φόργουορντ (16 π. με 6/15 σουτ). Ανέτοιμοι οι Πάτρικ ΜακΚο και Οσέι Μπρίσετ, οι οποίοι ωστόσο δεν βρίσκονται στα πλάνα του Νικ Νερς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καλοδεχούμενο (μια και είχαμε ποντάρει στη νίκη της ομάδας του) ήταν το τρίποντο του Ανουνόμπι στην εκπνοή, εντούτοις οι Ράπτορς δεν πείθουν με την απόδοσή τους. Αλλάζουμε τροπάριο και πάμε σήμερα με τη νίκη των Σέλτικς, επενδύοντας και στον Γουόκερ. Ο βραχύσωμος γκαρντ έριξε 29άρα και εδώ θέλουμε απλώς συνδυαστικό 27 σε πόντους και ασίστ. Στα δύο προηγούμενα ματς είχε μόνο 17 και 18 πόντους, αλλά και 10 τελικές πάσες στο εναρκτήριο. Στα τρία τελευταία ματς δε με τη Φιλαδέλφεια είχε από 22 έως 32 πόντους.

Κέμπα Γουόκερ (Βοστώνη): Over 26,5 πόντοι και ασίστ

 

Λ. Α. ΚΛΙΠΕΡΣ – ΝΤΕΝΒΕΡ (04:00)

σκορ σειράς: 1-0

@regular: 2-1

 

Λ. Α. ΚΛΙΠΕΡΣ: Με τον σταθερά καταπληκτικό Κουάι Λέοναρντ να βάζει 19 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, οι Κλίπερς πήγαν στην ανάπαυλα στο +18 και έφτασαν με χαρακτηριστική άνεση προχθές στο 120-97 επί των Νάγκετς.

Μπήκαν με το δεξί στη σειρά των δυτικών ημιτελικών, με τον ηγέτη τους να σημειώνει στο ρελαντί 29 πόντους και μάλιστα με 12/16 σουτ. Πολύ εύστοχος και ο πάουερ φόργουορντ Μάρκους Μόρις των 18 πόντων με 4/5 τρίποντα, επιτέλους μια αξιομνημόνευτη εμφάνιση από τον Μοντρέζλ Χάρελ των 15 με 5/11 δίποντα και 5/6 βολές. Τώρα ζεσταίνεται (έχοντας μπει καθυστερημένα στη «φούσκα» και χάσει πολλά ματς) ο μπακ απ ψηλός, που ψηφίστηκε κορυφαίος έκτος παίκτης του ΝΒΑ για φέτος. Μόλις 12 λεπτά ίδρωσε ο αποθεραπευθείς βασικός «άσος» Πατ Μπέβερλι, αλλά πρόλαβε να καταγράψει 8 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

ΝΤΕΝΒΕΡ: Εξουθενωμένοι από τη σειρά επτά αγώνων στην προηγούμενη φάση με τη Γιούτα και από το τελευταίο ματς που έγινε μόλις δύο μέρες νωρίτερα, οι Νάγκετς υπέκυψαν φυσιολογικά προ διημέρου στην ανωτερότητα των Κλίπερς.

Στο 120-97 των Καλιφορνέζων οι παίκτες του Μάικ Μαλόουν τα έσπασαν με 9/36 τρίποντα, ενώ αμυντικά δεν προβλημάτισαν καθόλου τους αντιπάλους τους. Ο καλός τεχνικός από ένα σημείο και μετά έκανε συντήρηση δυνάμεων κι έτσι μονάχα ο Τζαμάλ Μάρεϊ αγωνίστηκε περισσότερα από 30 λεπτά (33’, βάζοντας μόλις 12 π.). Πρώτος σκόρερ με 15 πόντους ο Νίκολα Γιόκιτς, επανήλθε στη βασική πεντάδα με μόλις 5 ο πρόσφατα αποθεραπευθείς σούτινγκ γκαρντ Γκάρι Χάρις. Παραμένει τραυματίας ο βασικός σμολ φόργουορντ Γουίλ Μπάρτον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Την τέταρτη καλύτερη επίθεση στην ιστορία του ΝΒΑ στα πρώτα επτά ματς των πλέι οφ (με 125,7 πόντους, από τους Λέικερς του showtime του 1987 είχαμε να δούμε περισσότερους) έχουν οι Κλίπερς και δεν τους βλέπουμε να μένουν ούτε σήμερα χαμηλά. Aξίζει το over τους στους 115,5 πόντους, το ίδιο κι εκείνο του Γιόκιτς στους 23,5. Ο σέντερ των Νάγκετς έπαιξε προχθές μόνο 30 λεπτά και παρ’ όλα αυτά ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 15 πόντους. Εδώ θα παίξει περισσότερο και θα πάρει περισσότερες από 14 προσπάθειες. Αλλωστε στα δύο από τα τρία τελευταία ματς με τη Γιούτα είχε ρίξει 30άρες, έχοντας απέναντί του και τον κορυφαίο αμυντικό Ρούντι Γκομπέρ…

Νίκολα Γιόκιτς (Ντένβερ): Over 23,5 πόντοι

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις         

 

ΠΡΟΤΑΣΗ

 

ΒΟΣΤΩΝΗ – TOPONTO 1 1.99 Pamestoixima.gr
Λ. Α. ΚΛΙΠΕΡΣ – ΝΤΕΝΒΕΡ Over 115,5 Κλιπ. 1.85 Pamestoixima.gr

Παύλος Δεπόλλας

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip