Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

01.09.20|13:32

Πάνος Γαρίδης Πάνος Γαρίδης

Προγνωστικά ΝΒΑ: Για την απάντηση οι Ράπτορς

προγνωστικά-νβα-για-την-απάντηση-οι-ρά-167083

Δεύτερος ανατολικός ημιτελικός μεταξύ Τορόντο και Βοστώνης, αναμένουμε αισθητά καλύτερους τους πρωταθλητές – το ίδιο και τον συνεπή σκόρερ ΒανΦλιτ. Ακόμα πιο σημαντική η αναμέτρηση του Ντένβερ με τη Γιούτα. Game 7 στην επική μονομαχία του Μάρεϊ με τον Μίτσελ, εμείς πάντως θα προκρίνουμε τον Γιόκιτς και θα δώσουμε το ελάχιστο δυνατό προβάδισμα στους Νάγκετς. Χθες πέρασε πανεύκολα η δυάδα των σημείων με το διπλό του Μαϊάμι (δεν χρειάστηκε καν το χάντικαπ με τους Μπακς) και τον άσο της Οκλαχόμα (κέρδισε επίσης, αν και φαβορί στοιχηματικά ήταν το Χιούστον), όπως και το over του Μπάτλερ, που έβαλε τους διπλάσιους πόντους από το σχετικό όριο (40 στους 20,5). Μοναδική αστοχία, ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ που έμενε χαμηλά (10 στους 20,5).

 

TOΡΟΝΤΟ – ΒΟΣΤΩΝΗ (00:30)

σκορ σειράς: 0-1

@regular: 1-3

 

ΤΟΡΟΝΤΟ: Eνα μόνο ματς είχαν χάσει στη «φούσκα» οι Ράπτορς, σε σύνολο δώδεκα (οκτώ για την κανονική περίοδο και τα τέσσερα με τους Νετς στην ποστ σίζον): από τη Βοστώνη, με 122-100. Την πέτυχαν ξανά στα πλέι οφ κι έχασαν ξανά καθαρά.

Το 112-94 των Σέλτικς στην έναρξη της ανατολικής ημιτελικής σειράς αποδίδει την εικόνα της αναμέτρησης, με τους Καναδούς να σουτάρουν με μόλις 36,9% εντός παιδιάς και να σπάνε τα καλάθια ειδικά έξω από τα 7,25 μ., με 10/40 τρίποντα. Ο ηγέτης πόιντ γκαρντ Κάιλ Λάουρι είχε 1/5 και παρ΄όλα αυτά ήταν ο πρώτος σκόρερ του Νικ Νερς με μόλις 17 πόντους. Δεν βρήκε ποτέ ρυθμό το Τορόντο, «χαλάστηκε» το μυαλό των παικτών από το άσχημο ξεκίνημα. Οι (μεταξύ πάγκου και εξέδρας) Πάτρικ ΜακΚο και Οσέι Μπρίσετ έχουν επιστρέψει στην Ντίσνεϊλαντ, ωστόσο δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και δίνονται ανέτοιμοι.

ΒΟΣΤΩΝΗ: Φτάνοντας στο +19 από την πρώτη κιόλας περίοδο, οι Σέλτικς έφτασαν και στο 1-0 επί των Ράπτορς πιο εύκολα απ’ όσο θα περίμενε κι ο πιο αισιόδοξος οπαδός τους. Στο 112-94 έπαιξαν σούπερ άμυνα, με τον Μπραντ Στίβενς να βάζει φυσικά το χεράκι του.

Ο νεαρός κόουτς επέλεξε να αφήσει εκτός αγώνα εντελώς τον Ενές Καντέρ κι έδωσε 19 λεπτά στον -πολύ καλύτερο αμυντικό στο «5»- Ρόμπερτ Γουίλιαμς, που είχε μεταξύ άλλων 5/5 δίποντα. Βρήκε το χέρι του ο κόμπο γκαρντ Μάρκους Σμαρτ και ηγήθηκε επιθετικά με 21 πόντους (όσους έβαλε κι ο Τζέισον Τέιτουμ) και 5/9 τρίποντα, ασχολήθηκε μετά την ανάπαυλα με τη δημιουργία ο πόιντ γκαρντ Κέμπα Γουόκερ των 18 πόντων και 10 ασίστ. Τραυματίες ο βασικός σμολ φόργουορντ Γκόρντον Χέιγουορντ και ο αναπληρωματικός «πλάγιος» Τζαβόντε Γκριν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από τις 2 Μαρτίου, 18 παιχνίδια τους πριν, έχουν να γνωρίσουν δύο συναπτές ήττες οι πρωταθλητές Ράπτορς. Τους αναμένουμε πολύ καλύτερους και κυρίως με καθαρότερο μυαλό και με μεγαλύτερη υπομονή σήμερα. Ο κόμπο γκαρντ Φρεντ ΒανΦλιτ έμεινε προχθές στους 11 πόντους με 3/16 σουτ, αλλά είναι παίκτης μεγάλων αγώνων και στους προημιτελικούς με τους Νετς είχε τρεις συναπτές εμφανίσεις με 30, 24 και 22 πόντους κατά σειρά. Από τη στιγμή που εξακολουθεί να παίρνει πολλά σουτ, θα τον βρει τον καλό εαυτό του.

 Φρεντ ΒανΦλιτ (Τορόντο): Over 19,5 πόντοι

 

ΝΤΕΝΒΕΡ – ΓΙΟΥΤΑ (03:30)

σκορ σειράς: 3-3

@regular: 3-0

 

ΝΤΕΝΒΕΡ: Μόλις η δωδέκατη ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ που θα επιστρέψει από το 1-3 και θα πάρει σειρά πλέι οφ θέλουν να γίνουν οι Νάγκετς. Απολαμβάνουν τον οίστρο του Τζαμάλ Μάρεϊ, αλλά παίρνουν πολύτιμη βοήθεια κι από τον πάγκο.

Ο μεν Καναδός γκαρντ οδήγησε την παρέα του στο 119-107 επί της Γιούτα και το 3-3 με 50 πόντους και 9/12 τρίποντα, προερχόμενος από εμφανίσεις με 42 και πάλι 50 (!), οι δε τέσσερις παγκίτες του Μάικ Μαλόουν έκαναν τη διαφορά, έχοντας από +11 έως +21 στο ομαδικό +/-. Ανάμεσά τους κι ο επιτέλους αποθεραπευθείς Γκάρι Χάρις, με τον συνήθως βασικό σούτινγκ γκαρντ να έρχεται από τον πάγκο και το Ντένβερ να βάζει 16 πόντους περισσότερους από την Τζαζ στα 21 λεπτά της συμμετοχής του. Παραμένει στα πιτς ο βασικός σμολ φόργουορντ Γουίλ Μπάρτον.

ΓΙΟΥΤΑ: Ζητείται επειγόντως βοήθεια στον Ντόνοβαν Μίτσελ! Ο εκρηκτικός σούτινγκ γκαρντ της Γιούτα έχει πάρει φωτιά και προχθές έβαλε 44 πόντους με 9/13 τρίποντα, ωστόσο για μία ακόμα φορά δεν βρήκε συμπαραστάτες.

Ακόμα κι ο παρτενέρ του στην περιφέρεια, ο Μάικ Κόνλεϊ των 21 πόντων, «ξεθύμανε» στο 119-107 του Ντένβερ από κάποια στιγμή και μετά, ενώ στην άμυνα οι αντίπαλοί του έκαναν ό,τι ήθελαν. Η έλλειψη του βασικού φόργουορντ κι εξαιρετικού σκόρερ Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς γίνεται πλέον αισθητή, τρόπος να σταματηθεί ο Τζαμάλ Μάρεϊ δεν βρίσκεται και αυτό που φοβίζει είναι ότι σε μια σειρά που εξελίσσεται σε μονομαχία Μίτσελ-Μάρεϊ, ο κόουτς Κουίν Σνάιντερ φαίνεται να μην έχει άλλους xfactors στη φαρέτρα του. Τραυματίας είναι και ο μπακ απ σέντερ Εντ Ντέιβις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ποτέ της η Γιούτα δεν έχει αποκλειστεί, έχοντας προηγηθεί 3-1 σε σειρά, ωστόσο για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Το παιχνίδι είναι ανοιχτό σε κάθε εκτίμηση, οι ομάδες ισοδύναμες, ωστόσο θα πάμε με το μομέντουμ του Ντένβερ. Κάτι μας λέει ότι θα βγει (ακόμα πιο) μπροστά ο Νίκολα Γιόκιτς, που σημείωσε προχθές 22 πόντους. Αμέσως πιο πριν ο Σέρβος σέντερ είχε βάλει 31 και 29, στη συγκεκριμένη σειρά έχει 25,6 μέσο όρο.

Νίκολα Γιόκιτς (Ντένβερ): Over 24,5 πόντοι

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΤΟΡΟΝΤΟ – ΒΟΣΤΩΝΗ 1 (-2,5) 2.20 Novibet
ΝΤΕΝΒΕΡ – ΓΙΟΥΤΑ 1 1.90 Novibet

 

Παύλος Δεπόλλας

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip