Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

22.08.20|11:28

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Προγνωστικά e-Sports: Summer Playoffs

προγνωστικά-e-sports-summer-playoffs-167479

Την διαδικασία των Playoffs για κάθε λίγκα την έχουμε εξηγήσει εδώ οπότε όποιος θέλει να φρεσκάρει την μνήμη του αναφορικά με τη φετινή διαδικασία μπορεί να ανατρέξει στο άρθρο και αφού κάνει τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις θα καταλάβει σε ποια φάση βρισκόμαστε τώρα. Το διακύβευμα των καλοκαιρινών Playoffs είναι κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή και πρόκριση στο Worlds 2020.

 

 

LPL

Στις 12:00 ώρα Ελλάδος ξεκινάει ο 1ος ημιτελικός της LPL ανάμεσα στις Top Esports (1.33) και την Suning (3.25) αποδόσεις από την Bet365. Φαβορί η Top Esports αλλά όχι τόσο όσο δίνεται στις αποδόσεις. To ματς για μένα είναι δύσκολο. Το over 4.5 χάρτες στο 2,62 δεν είναι άσχημο αλλά πιστεύω ότι δεν θα φτάσουμε σε 5ο χάρτη. Κατά την άποψη μου ένα 3-1 ακριβές σκορ χαρτών υπέρ της Top Esports στο 3,25 της Bet365 είναι ένα πάρα πολύ πιθανό σενάριο. Το αγοράζω.

LEC

Στις 18:00 ώρα Ελλάδος θα ξεκινήσει ο αγώνας G2 Esports (1.33) εναντίον των MAD Lions (3.25) αποδόσεις της Bet365. Το λες και Déjà vu αφού το ματσάρισμα το έχουμε ξαναδεί στα εαρινά playoffs. Τότε η κραταιά G2 έχασε στο πρώτο ματς από τους MAD! Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Στα μάτια μου η G2 δεν θα έπρεπε να είναι φαβορί ή τουλάχιστον όχι τόσο φαβορί. Βέβαια για να είμαστε και ειλικρινείς η MAD Lions τον τελευταίο καιρό δεν πείθει κανέναν με την απόδοση της! Της λείπει η ηρεμία και η αποφασιστικότητα που είχε στις αρχές της σεζόν.

Δύσκολο το διάβασμα των αποδόσεων γενικά και δύσκολο το διάβασμα των ομάδων. Ψυχολογία κατά την γνώμη μου αυτή την στιγμή έχει η G2. Δεν είχε τop απόδοση μέσα στην σεζόν αλλά κατά το τέλος νομίζω άρχισε να ξυπνάει ο πρωταθλητής μέσα της. Σε αυτό το ματς το over 4.5 χάρτες στο 2,62 της Bet365 νομίζω ότι έχει αξία και μεγάλες πιθανότητες να συμβεί οπότε το αγοράζω και περιμένω το Silver Scrapes!

LCS

Στις 23:00 ώρα Ελλάδος θα ξεκινήσει ο αγώνας Evil Geniuses (4.35) εναντίον της Cloud9 (1.20) αποδόσεις της Bet365. Είναι αγώνας του 2ου γύρου στο Losers Bracket των Playoffs πράγμα που σημαίνει ότι ο χαμένος μας αποχαιρετά! Το σετ πιέζεται πάρα πολύ προς την πλευρά της Cloud9 η οποία θεωρείται αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση. Δεν θα διαφωνήσω αν και μόνο αν σοβαρευτεί! Δεν ξεγράφω όμως και τους Evil Geniuses από την εξίσωση. Αν και έχουν θέματα ταυτότητας και ιδεολογίας πιστεύω αναφορικά με το παιχνίδι τους πάρα ταύτα θεωρώ ότι έρχονται σε αυτό το ματς ξέροντας ότι έχουν παίξει καλά παιχνίδια έως τώρα. Το ακριβές σκορ και εδώ μου κάνει το κλικ και θα αγοράσω το 3-1 υπέρ της Cloud9 στο 2,87 της Bet365.

Με αυτά θα κινηθούμε το Σάββατο αν προκύψει κάτι στο live θα το ανεβάσω στο twitter. Έχουμε και Κυριακάτικους αγώνες ενδεχομένως να ανεβεί στήλη ξεχωριστή. Να περνάτε καλά .

 

Tank

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip