Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

24.11.19|00:15

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Προγνωστικά Basket League: Σήμα κινδύνου στον Αρη

προγνωστικά-basket-league-σήμα-κινδύνου-στον-αρη-160554

Με τον αρχηγό Μποχωρίδη να επιστρέφει και τον φόργουορντ Φιτζπάτρικ να ντεμπουτάρει, ο Αρης περιμένει απόψε το Περιστέρι με στόχο να βάλει τέλος στο σερί έξι σερί ηττών στην Basket League.

 

ΑΡΗΣ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (17:00)

Kωδ. ΟΠΑΠ: 5152

Σετ Αποδόσεων: 2.55-1.50

Tηλ. Μετάδοση: ΕΡΤ Sports

Με χάντικαπ 4,5 πόντων υπέρ του Αρη: 1.88-1.85

ΑΡΗΣ (1-6): Ο πάλαι ποτέ «Αυτοκράτορας» του ελληνικού μπάσκετ φιγουράρει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας φέτος, αφού τα προβλήματα στο εσωτερικό του φαντάζουν άλυτα. Αγνοεί το ροζ φύλλο αγώνα με το ντέρμπι της πρεμιέρας κόντρα στον ΠΑΟΚ και οι έξι σερί ήττες τον έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.

Στην τελευταία τους αναμέτρηση, εμφάνισαν ξανά τεράστια προβλήματα στο κομμάτι της επίθεσης. Με άσχημα ποσοστά και μόλις 11 ασίστ για 19 λάθη, προφανώς δεν θα μπορούσαν να ζητήσουν κάτι παραπάνω από το 85-59 στη Λήμνο με αντίπαλο τον Ηφαιστο.

Το βασικότερο πρόβλημα φυσικά εντοπίζεται στην περιφέρεια, αφού κοντά στο καλάθι οι Μιλόσεβιτς και Ντραγκίσεβιτς έκαναν ό,τι μπορούσαν με 16 και 13 πόντους αντίστοιχα. Μόνοι τους όμως προφανώς δεν μπορούσαν παλέψουν κόντρα σε όλο τον Ηφαιστο.

Τις τελευταίες μέρες τα πράγματα μοιάζουν λίγο καλύτερα στο «κίτρινο» στρατόπεδο, αλλά χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη ώστε να επανέλθει ηρεμία. Η πρώτη θετική εξέλιξη είχε να κάνει με την άρση του μεταγραφικού Ban. H KAE  αποπλήρωσε τις οφειλές σε πρώην παίκτες και πλέον υπάρχει η δυνατότητα ενίσχυσης.

Ο φόργουορντ Φιτζπάτρικ είχε συμφωνήσει με την ομάδα, την Παρασκευή ήρθε στη Θεσσαλονίκη και έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής μετά τη λύση του ban. Παράλληλα, υπολογίζεται και ο γκαρντ Σιδηροηλίας, που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

 Το πιο σημαντικό νέο για τον Σούλη Μαρκόπουλο φυσικά, έχει να κάνει με την επιστροφή του Λευτέρη Μποχωρίδη.  Η απουσία του αρχηγού στοίχισε σε πολύ μεγάλο βαθμό το τελευταίο διάστημα, και πλέον μπαίνει στο παρκέ για να πάρει την ομάδα στις πλάτες του.

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (6-10): Το 72-69 στο Μπάμπεργκ αποτέλεσε την τρίτη φετινή ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ για τους Περιστεριώτες. Εχουν να… περηφανεύονται όμως ότι σε καμία περίπτωση δεν έπεσαν αμαχητί, συνεχίζοντας με ρεκόρ 3-3 στη διοργάνωση.

Οι παίκτες του Ζούρου ήλεγξαν την εναερία κυκλοφορία στη Γερμανία με 42/35 στον τομέα των ριμπάουντ και αυτό τους βοήθησε να μείνουν κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος. Ηταν όμως απελπιστικά άστοχοι από την περιφέρεια με 2/16 τρίποντα, πληρώνοντας και τα πολύ χαμηλά ποσοστά του ηγέτη Χάτσερ (1/10 εντός πεδιάς).

Οχι πως εκτός των τειχών παρουσιάζουν εικόνα κατώτερη του αναμενομένου, αλλά στην Basket League τα πράγματα πηγαίνουν ακόμη καλύτερη από πλευράς αποτελεσμάτων. Στην πρώτη επτάδα αγώνων έχουν υποστεί μόλις μία ήττα, αυτή από τον Προμηθέα στις λεπτομέρειες.

Στο τελευταίο χρονικά ξεπέρασαν το εμπόδιο του ΠΑΟΚ (80-75), με τους Μόουζες και Σμιθ να τους οδηγούν επιθετικά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Μποχωρίδης επέστρεψε στις προπονήσεις και αναμένεται να πάρει χρόνο, αλλά δεν μπορεί να λύσει μόνος του όλα τα προβλήματα στο «κίτρινο» στρατόπεδο. Απέναντι στο σαφώς ποιοτικότερο και πιο γεμάτο Περιστέρι, οι παίκτες του Μαρκόπουλου δεν έχει μεγάλη τύχη. 

 

17:00 ΑΡΗΣ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 2 (-4,5) 1.85 Stoiximan

 

Nίκος Κοτσαρίνης

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip