Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

26.05.21|09:54

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Βιγιαρεάλ - Μάντσεστερ Γιουν.: Ψαγμένα στατιστικά, προτάσεις και Bet Builder για τον τελικό!

βιγιαρεάλ-μάντσεστερ-γιουν-ψαγμένα-σ-159673

Η Βιγιαρεάλ ψάχνει τον πρώτο της τίτλο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη δεύτερη κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ μέσα σε τέσσερα χρόνια. Παρακάτω θα δούμε μια στατιστική ανάλυση του σημερινού τελικού, αλλά και προτάσεις που προκύπτουν από την έως τώρα πορεία των δύο ομάδων.

 

 

Πρώτοι σκόρερ

O Μορένο πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν από πλευράς Βιγιαρεάλ, έχοντας σημειώσει 23 γκολ στη Λα Λίγκα και άλλα 6 στο Γιουρόπα Λιγκ. Από την άλλη, απόλυτος πρωταγωνιστής για τη Γιουνάιτεντ είναι ο Μπρούνο Φερνάντες, που εκτελεί και τα πέναλτι. 

 

Σκόρερ

 

Πότε μπαίνουν τα γκολ

Οπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω κάρτα πολλά από τα γκολ των δύο ομάδων σημειώνονται στο τέλος των αναμετρήσεων. Με ρίσκο θα ψάξουμε ένα γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Γκολ

 

Ακριβή σκορ

Το 2-1 είναι το σκορ που εμφανίζεται συχνότερα στα παιχνίδια των δύο ομάδων. Δεν αποκλείεται να δούμε ακόμη ένα στον τελικό!

Σκορ

 

Bet Builder

Οπως και οι στοιχηματικές έτσι κι εμείς, δίνουμε προβάδισμα στο φαβορί που είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από κει και πέρα είναι πολύ πιθανό να δούμε και τουλάχιστον τρία τέρματα στην αναμέτρηση.

Bet Builder

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip