Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

18.12.20|18:45

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Σαν σήμερα πριν 5 χρόνια παίχτηκε στοίχημα σε ξένο μπουκ να αναλάβει ο Τεννές την Τσέλσι (photo)

σαν-σήμερα-πριν-5-χρόνια-παίχτηκε-στοίχ-160017

Πάνε πέντε χρόνια από τη μέρα που κάποιος κατάφερε να τερματίσει το στοίχημα. Ηταν μια μέρα σαν και σήμερα, στις 18 Δεκέμβρη του 2015, όταν ένας (προφανώς Ελληνας) χρήστης γνωστής στοιχηματικής του εξωτερικού πόνταρε στον Μπάμπη Τεννέ ως αντικαταστάτη του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Τσέλσι, με απόδοση 1001.00.

 

Τεννες στην Τσέλσι

 

 

Ο Πορτογάλος είχε απολυθεί από τον πάγκο της Τσέλσι μία μέρα νωρίτερα. Η δεύτερη θητεία του στους «Μπλε« του Λονδίνου ολοκληρωνόταν με ένα Πρωτάθλημα και ένα Λιγκ Καπ και ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έψαχνε τον επόμενο προπονητή του συλλόγου. Τα στοιχήματα έδιναν κι έπαιρναν, όμως ένας θαρραλέος παίκτης είπε να προκαλέσει την τύχη του. Ζήτησε απόδοση από τη William Hill για τον Τεννέ και στη στοιχηματική, αφού πρώτα τον έψαξαν στο Google και βεβαιώθηκαν ότι είναι όντως επαγγελματίας προπονητής, έβγαλαν απόδοση για την πρόσληψή του: 1001! Τελικά η μία στερλίνα που πονταρίστηκε δεν έγινε ποτέ χιλιάρικο.

 

 

Βλέπετε, ο Τεννές δεσμευόταν τότε με συμβόλαιο. Καθόταν στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης. Εδώ που τα λέμε την τελευταία επταετία, πού τον χάνεις πού τον βρίσκεις, ή στη Ριζούπολη ή στη Λαμία θα είναι. Τέσσερις θητείες στον Απόλλωνα, τρεις στη Λαμία. Πού χρόνος για Τσέλσι και Λονδίνα;

Η Τσέλσι δεν κατάφερε να φέρει τον Τεννέ στο «Στάνφορντ Μπριτζ». Ετσι στις 19 Δεκέμβρη αρκέστηκε στην πρόσληψη του Χούους Χίντινκ, κολλητού του Αμπράμοβιτς, ο οποίος έμεινε ως το τέλος της σεζόν, πήρε ένα Κύπελλο Αγγλίας και έφυγε για να αναλάβει ο Αντόνιο Κόντε.

Μπορεί να έχουν περάσει πέντε χρόνια, αλλά το όνειρο είναι ακόμα ζωντανό, πως κάποια μέρα μπορεί αυτό το στοίχημα να βγει αληθινό.

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip