Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

05.12.19|13:31

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Παίκτης έχασε τη νίκη των Ρόκετς και ο Stoiximan... τον επιβράβευσε!

παίκτης-έχασε-τη-νίκη-των-ρόκετς-και-ο-stoixi-160084

Ο Stoiximan αποφάσισε να επιβραβεύσει παίκτη, ο οποίος έχασε σε δελτίο επτά σημείων τη νίκη των Ρόκετς, που αδικήθηκαν στο παιχνίδι με τους Σπερς.

Παίκτης της Stoiximan αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, παίζοντας επτά σημεία από τα παιχνίδια της Τρίτης τα ξημερώματα. Όλα πήγαιναν πρίμα, το ένα αποτέλεσμα ερχόταν μετά το άλλο, όμως στάθηκε… άτυχος, διότι είχε ποντάρει σε νίκη των Χιούστον Ρόκετς απέναντι στους Σαν Αντόνιο Σπερς, αλλά ηττήθηκαν στη 2η παράταση με 135-133!

 

 

Και σαν να μην έφτανε αυτό, έγινε viral η απίστευτη φάση όπου ο Τζέιμς Χάρντεν κάρφωσε στον αιφνιδιασμό, αλλά με τον τρόπο που η μπάλα βγήκε από το καλάθι οι διαιτητές δεν το κατάλαβαν και δεν το μέτρησαν, με τους ανθρώπους του Χιούστον να ζητούν μάλιστα επανάληψη του αγώνα, διότι τον έχασαν.

 

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

 

Όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα cyprusbasket.net, ο παίκτης απέστειλε το χαμένο δελτίο στην ομάδα της εταιρείας και εκείνη επέδειξε τρομερή κατανόηση, δείχνοντας πόσο σέβεται τους πελάτες της. Τι έκανε λοιπόν; Τον επιβράβευσε με μπόνους, θέλοντας και να του φτιάξει την πεσμένη του ψυχολογία και να του δείξει ότι οι προβλέψεις του ήταν σωστές!

Η κίνηση αυτή χαροποίησε ιδιαίτερα τον παίκτη που στάθηκε τυχερός μέσα στη μεγάλη ατυχία του. Ο Stoiximan -εν μέρει- αποκατέστησε την αδικία στο ντέρμπι του Τέξας!

Δείτε το επίμαχο δελτίο:

stoiximan

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip