Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

16.06.21|11:14

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Ψαγμένα στατιστικά και προτάσεις για τα ματς της ημέρας στο EURO (16/06)

ψαγμένα-στατιστικά-και-προτάσεις-για-172847

Η πρώτη αγωνιστική του EURO 2020 ολοκληρώθηκε. Κάποιοι έχουν κάνει βήμα πρόκρισης, άλλοι έχουν αρχίσει να ιδρώνουν. Το σημερινό πρόγραμμα έχει τρία ματς: Φινλανδία – Ρωσία, Τουρκία – Ουαλία και Ιταλία – Ελβετία. Ακολουθεί στατιστική ανάλυση, αλλά και όσες προτάσεις προκύπτουν από την εξέταση των αριθμών, καθώς και από τις προσφορές* του Pamestoixima.gr.

 

 

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – ΡΩΣΙΑ (16:00)

Φινλανδία και Ρωσία μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο του «Κρεστόβσκι» της Αγίας Πετρούπολης με διαφορετικές σκέψεις. Η πρωτάρα Φινλανδία έκανε καλό σεφτέ στην πρεμιέρα, κερδίζοντας την παγωμένη Δανία, σε ένα ματς που θα μας μείνει λόγω της παρολίγον τραγωδίας με τον Κρίστιαν Έρικσεν. Εστω κι έτσι, οι Φινλανδοί ξέρουν πως με έναν βαθμό σήμερα, λογικά περνάνε στην επόμενη φάση. Αντίθετα, η Ρωσία υπέστη βαριά ήττα από το Βέλγιο στη δική της πρώτη στο τουρνουά και σήμερα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Οπως βλέπετε και στον στατιστικό πίνακα παρακάτω, μιλάμε για δύο ομάδες που φοβούνται να επιτεθούν. Περιμένουμε κλειστό παιχνίδι και ίσως μια νίκη της γηπεδούχου Ρωσίας, με το κλειστό 1-0, στο 4.95 από το Pamestoixima.gr. Αν στο ματς υποδειχθεί κόκκινη κάρτα και το σκορ δεν επιβεβαιωθεί, το ποντάρισμα επιστρέφεται, με την προσφορά ημέρας* στην online πλατφόρμα του Πάμε Στοίχημα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στατιστικά Φινλανδία - Ρωσία

 

ΤΟΥΡΚΙΑ – ΟΥΑΛΙΑ (19:00)

Στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, η Τουρκία παίζει το τελευταίο της χαρτί κόντρα στην Ουαλία. Η ομάδα του Σενιόλ Γκιουνές είναι καλύτερη ομάδα σε σχέση με ό,τι μαρτυρούν τα στατιστικά της, απλά βρέθηκε απέναντι σε μία μαγική Ιταλία. Αντίθετα, η Ουαλία στάθηκε τυχερή και πήρε το βαθμό κόντρα στην Ελβετία. Από τα στοιχήματα της ημέρας, ξεχωρίζει ο «άσος» των Τούρκων, σε ένα Αζερμπαϊτζάν που σαφώς θα τους υποστηρίξει. Η απόδοση στο Pamestoixima.gr είναι ιδιαίτερα ελκυστική (2.62). Και φυσικά με την προσφορά 2-0 & Εληξε*, αν η Τουρκία προηγηθεί με 2-0, το στοίχημα είναι κερδισμένο, ασχέτως της εξέλιξης του αγώνα από εκεί και πέρα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στατιστικά Τουρκία - Ουαλία

ΙΤΑΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ (22:00)

Η Ιταλία έχει μέχρι στιγμής παίξει την πιο όμορφη μπάλα στο EURO 2020. Κόντρα στην Ελβετία που τα βρήκε σκούρα με την Ουαλία, λογικά δεν θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα. Οι Ιταλοί έκαναν 23 τελικές στην πρεμιέρα τους με την Τουρκία και μπορούν να εκτοξεύσουν το σκορ απόψε. Το 1 & over 1,5 είναι μια πολύ καλή ιδέα στο 2.21 του Pamestoixima.gr, όπως και το πρώτο γκολ από τον Τσίρο Ιμόμπιλε στο 3.70. Και με το Επιστροφή Χρημάτων – Χρήση VAR* του Πάμε Στοίχημα εφόσον ακυρωθεί γκολ του επιθετικού της Λάτσιο, μετά από υπόδειξη του VAR, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Ιταλία Ελβετία στατιστικά

 

 

 

Euro Zone προσφορά ημέρας

Σήμερα, Tετάρτη 16 Ιουνίου, σε περίπτωση που υποδειχθεί κόκκινη κάρτα και το στοίχημά σου στο «ακριβές σκορ» είναι χαμένο, το ποντάρισμά σου επιστρέφεται.. Περισσότερα εδώ.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip