Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

21.04.20|09:30

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Πότε θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα σύμφωνα με τις στοιχηματικές

πότε-θα-ξεκινήσουν-τα-πρωταθλήματα-σύ-171120

Από τα μέσα Μαρτίου και μετά όλα τα πρωταθλήματα έχουν βάλει λουκέτο. Με την πανδημία του κορωνοϊού να εξαπλώνεται συνεχώς, παραμένει άγνωστο πότε και αν θα ξαναδούμε ποδόσφαιρο την τρέχουσα σεζόν.

Η ΟΥΕΦΑ, πάντως, έδωσε παράταση στις ευρωπαϊκές λίγκες να ολοκληρώσουν τις φετινές σεζόν μέχρι αρχές Αυγούστου, κάτι που αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας ότι τα πρωταθλήματα θα ολοκληρωθούν , με τον έναν (χωρίς κόσμο) ή με τον άλλον (με κόσμο) τρόπο. Εξάλλου, μη ξεχνάμε πως όποια μεγάλη διοργάνωση ήταν προγραμματισμένη για το καλοκαίρι, αναβλήθηκε (Euro, Ολυμπιακοί Αγώνες).

 

 

Ποιο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει μέσα στον Μάιο;

Λέγεται ότι μέσα στον Μάιο οι περισσότερες ομάδες θα επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους, ξεκινώντας μια μίνι προετοιμασία με στόχο να ολοκληρώσουν τη σεζόν, έστω και χωρίς κόσμο, έστω και μέσα στο καλοκαίρι (πάντα με όριο τις 3 Αυγούστου που έχει θέσει ως deadline η ΟΥΕΦΑ). 

Οι στοιχηματικές το πάνε ένα βήμα παραπέρα, δίνοντας αποδόσεις για το ποιο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει πρώτο. Για την ακρίβεια ποια λίγκα θα επαναρχίσει πριν από τις 29 Μαΐου.

Πρώτο φαβορί είναι έχει περάσει η ιταλική Σέριε Α, μαζί με την αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Πάντως, οι Αγγλοι στις τελευταίες συνεδριάσεις που έκαναν άφησαν να εννοηθεί ότι δεν πρόκειται να υπάρξει αγωνιστική δράση μέσα στον Μάιο, με πιθανότερο σενάριο να γίνει ξανά σέντρα στα αγγλικά γήπεδα γύρω στα μέσα Ιουνίου.

Ακολουθεί λίγο πιο πίσω την τουρκική Superlig, η οποία υπενθυμίζουμε ότι κατέβασε τελευταία τα ρολά μετά την εξάπλωση του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, μέχρι και τις 17 Μαρτίου έπαιξαν κανονικά ποδόσφαιρο, ολοκληρώνοντας την 26η αγωνιστική.

Ακολουθούν με παρόμοια απόδοση η ελληνική Σούπερ Λιγκ και η γαλλική Λιγκ 1, ενώ η γερμανική Μπουντεσλίγκα δεν είναι στη λίστα, προφανώς επειδή είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει πιο νωρίς απ΄ όλους, καθώς αρκετές γερμανικές ομάδες έχουν αρχίσει να επιστρέφουν στις προπονήσεις, ώστε να επαναρχίσουν το συντομότερο δυνατό. Δεν αποκλείεται αυτό να γίνει αρχές Μαΐου.

 

 

Οι υπόλοιπες

Μετά τις Ιταλία, Πρέμιερ Λιγκ, Τουρκία, Ελλάδα και Λιγκ 1 Γαλλίας που αυτή τη στιγμή φαντάζουν ως οι επικρατέστερες –σύμφωνα με τις στοιχηματικές- για να επαναρχίσουν πρώτες, η Πορτογαλία, η Ολλανδία και η Ισπανία. Μάλιστα, στην Πορτογαλία υπάρχει σενάριο να μαζευτούν όλες οι ομάδες σε μια συγκεκριμένη περιοχή της χώρας στο Νότο, αποκλεισμένες, και να παίξουν τα υπόλοιπα παιχνίδια σε συγκεκριμένα γήπεδα, χωρίς κόσμο. 

Το πρωτάθλημα που αυτή τη στιγμή παίζει με τη μεγαλύτερη απόδοση για να επαναρχίσει πριν από τις 29 Μαΐου είναι η ισπανική Λα Λίγκα. Λογικό, καθώς οι Ισπανοί είναι η δεύτερη ευρωπαϊκή χώρα μετά την Ιταλία που έχει πληγεί περισσότερο από τον κορωνοϊό.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip