Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

01.11.19|10:30

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Επανάσταση στο πόκερ! Ο Negreanu αρνείται να παίζει δύο φορές στο ίδιο τουρνουά

επανάσταση-στο-πόκερ-ο-negreanu-αρνείται-να-π-161885

Με tweet στον προσωπικό του λογαριασμό, ο διεθνούς φήμης παίκτης πόκερ Ντάνιελ Νεγκρεάνου πήρε μία επαναστατική απόφαση. Να μην εισέρχεται στο ίδιο τουρνουά για δεύτερη φορά.

Ανάμεσα στα παγκόσμια τουρνουά πόκερ, βρίσκονται και τα λεγόμενα «rebuy events». Σε αυτά τα εβέντ ο καθένας έχει το δικαίωμα, εάν χάσει τα αρχικά λεφτά με τα οποία ξεκινά το παιχνίδι, να κάνει νέα είσοδο. Σε ορισμένα μπορεί να υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός εισόδων, σε κάποια άλλα μπορεί να είναι απεριόριστος.

 

Live Casino 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα!

 

Ο Νεγκρεάνου πήρε την απόφαση από ‘δω και πέρα να μην κάνει δεύτερη είσοδο στο ίδιο τουρνουά, κάτι που θεωρεί ότι για τον ίδιο θα έχει θετική επίδραση στον τρόπο παιχνιδιού του.

 

 

Μόνο μία ευκαιρία

Για τον Νεγκρεάνου, ο πραγματικά καλός παίκτης θεωρείται αυτός που έχει μόνο μία ευκαιρία σε κάποιο εβέντ. Θα είχε ενδιαφέρον να δει κάποιος τα ρεκόρ που έχει σημειώσει ένας παίκτης, συγκριτικά με τον αριθμό buy-in που έχει κάνει. Για παράδειγμα, είναι διαφορετικό κάποιος να κερδίζει ένα συγκεκριμένο έπαθλο με μόλις μία είσοδο, άλλο με 2 ή 3 εισόδους και άλλο με… 10.

Ορισμένοι από τους followers του Νεγκρεάνου φαίνεται να συμφωνούν απόλυτα με την απόφαση αυτή.

 

 

 

 

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip