Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

10.11.19|10:30

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Φαβορί η Ενωση, αλλά τελευταίο διπλό το 2006!

παναθηναϊκός-αεκ-φαβορί-η-ενωση-αλλ-53428

Τα ντέρμπι στην Σούπερ Λιγκ 1 δεν σταματούν! Οι φίλαθλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου βλέπουν το ένα μεγάλο παιχνίδι να διαδέχεται το άλλο. Μετά το Ολυμπιακός – ΑΕΚ (2-0 την 8η αγωνιστική) και το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (2-2 την προηγούμενη αγωνιστική), έρχεται η 10η στροφή του πρωταθλήματος με το Αθηναϊκό ντέρμπι.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ προετοιμάζονται για τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ (με γηπεδούχους τους «πράσινους») την Κυριακή 10 Νοεμβρίου. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την ισοπαλία στην «Τούμπα», όπου στις καθυστερήσεις έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του. Από την άλλη η ΑΕΚ «λυτρώθηκε» στον έξτρα χρόνο με τον Ατρόμητο, με τη νίκη 3-2 και πρωταγωνιστή τον Ολιβέιρα, που πέτυχε χατ τρικ. Στο -6 από την κορυφή και στην 3η θέση οι «κιτρινόμαυροι», στη 10η θέση με 9 βαθμούς οι «πράσινοι».

Φαβορί η ΑΕΚ

Το φαβορί της αναμέτρησης είναι η ΑΕΚ, σε απόδοση λίγο πάνω από τον διπλασιασμό στη Novibet. Μπορεί να βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, ωστόσο με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό πάντοτε δυσκολεύεται. Συγκεκριμένα, το τελευταίο διπλό που έχει πετύχει για το πρωτάθλημα, είτε στη Λεωφόρο είτε στο ΟΑΚΑ, ήταν τον Οκτώβριο του 2006 με σκορ 1-2 (έχει κερδίσει και το 2011 για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, το τελικό αποτέλεσμα ήταν 0-2).

Οι αποδόσεις στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

 

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ αποδόσεις

 

Παράδοση ισοπαλιών

Χωρίς νίκη εντός έδρας παραμένει ο Παναθηναϊκός τη φετινή σεζόν, με 3 ήττες (από ΟΦΗ, Ξάνθη και ΑΕΛ) και 1 ισοπαλία με τον Ολυμπιακό. Αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που οι «πράσινοι» δίνονται ως απόλυτο αουτσάιντερ.

Οριακά πάνω από τον τριπλασιασμό είναι η περίπτωση της ισοπαλίας. Λογικό, εάν συνυπολογίσουμε ότι τις δύο τελευταίες χρονιές δεν βρέθηκε κάποιος νικητής (1-1 τη σεζόν 2017-18, 0-0 τη σεζόν 2018-19). Συνολικά τα 4/6 τελευταία Παναθηναϊκός – ΑΕΚ ήρθαν «Χ», τα τρία εξ αυτών με ακριβές σκορ 0-0.

«Κλειστό» ματς

Μιας και αναφέραμε πολλά και διάφορα σκορ, ας δούμε και τις αποδόσεις στα γκολ. Αουτσάιντερ το G/G, μεγάλο φαβορί είναι το Under. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε «χορτάσει» γκολ και θέαμα στις 8 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό, αφού μόλις σε ένα παιχνίδι επιβεβαιώθηκε το G/G και το Over.

Επίσης μπορείτε να βρείτε αμέτρητες επιλογές ειδικών στοιχημάτων στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – ΑΕΚ. Κάποια από τα ειδικά στοιχήματα βρίσκονται στις κατηγορίες ημιχρόνου, γκολ, κόρνερ, αλλά και πολλές ακόμη συνδυαστικές επιλογές. 

 

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip