Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

18.06.21|11:02

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Ψαγμένα στατιστικά και προτάσεις για τα ματς της ημέρας στο EURO (18/06)

ψαγμένα-στατιστικά-και-προτάσεις-για-172629

Σε ένα Euro 2020 που μας έχει χαρίσει πραγματικά πολύ όμορφες στιγμές και καλή μπάλα, το Pamestoixima.gr συνεχίζει ακάθεκτο με καθημερινές προσφορές*. Οπως πάντα, εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η ενότητα Euro Stats, με αναλυτική στατιστική παρουσίαση των αγώνων. Στατιστικά που μπορούν να μας οδηγήσουν σε σημεία και σε ευκαιρίες για ποντάρισμα

 

ΣΟΥΗΔΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ (16:00)

Στο εναρκτήριο ματς του ομίλου, κόντρα στην Πολωνία, η Σλοβακία έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά και δυναμική άμυνα. Ήταν σαφώς η έκπληξη της πρώτης αγωνιστικής και πλέον ξέρει ότι με ένα βαθμό στα δύο επόμενα ματς προκρίνεται στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οπως καλό πρόσωπο έδειξε, απέναντι στην Ισπανία, και η Σουηδία. Απειλήθηκε ελάχιστα και ταλαιπώρησε την ισπανική άμυνα με τις εμπνεύσεις και την ταχύτητα του Αλεξ Ίζακ. Βάσει του αγωνιστικού προσανατολισμού και των δύο, περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι με λίγα γκολ. Το Under στο 1.63 του Pamestoixima.gr έχει λογική, όμως εμείς θα εστιάσουμε περισσότερο στο ενδεχόμενο να σκοράρει (και μάλιστα πρώτος στο ματς) ο Αλεξάντερ Ιζακ, σε απόδοση 4.05. Σε περίπτωση που πετύχει γκολ, αλλά αυτό ακυρωθεί με τη χρήση VAR, το ποντάρισμα επιστρέφεται από το Πάμε Στοίχημα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στατιστικά Σουηδία - Σλοβακία

 

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ (19:00)

Η Κροατία δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που πήρε τη δεύτερη θέση στο τελευταίο Μουντιάλ. Γερασμένη, αργή και χωρίς προσανατολισμό στην πρεμιέρα με την Αγγλία, θα βρει μπροστά της μια Τσεχία, που μπορεί να μην έχει το ταλέντο κάποιων αστεριών της Κροατίας, όμως σίγουρα έχει και τη θέληση και τη φρεσκάδα. Με ένα βαθμό κλειδώνει (ουσιαστικά) πρόκριση και θα παίξει δυνατά έχοντας αυτόν το στόχο. Αξίζει το ρίσκο στο διπλό της Τσεχίας, σε απόδοση 3.64. Και αν η Τσεχία προηγηθεί με 2-0, το στοίχημα θα θεωρηθεί επιτυχημένο από το Pamestoixima.grάσχετα από την εξέλιξη του αγώνα και το τελικό σκορ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στατιστικά Κροατία - Τσεχία

ΑΓΓΛΙΑ – ΣΚΩΤΙΑ (22:00)

Στο μεγάλο ντέρμπι του Νησιού, υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Η Αγγλία είναι μια σαφώς ανώτερη ομάδα σε σχέση με τη φτωχή συγγενή Σκωτία. Αξίζει να κοιτάξει κανείς κάποια στοιχήματα με combo, ανάλογα με την έμπνευση. Ενα στοίχημα σε κόκκινη κάρτα θα είχε λογική, όπως επίσης και το ποντάρισμα στο να πετύχει κάποιο γκολ ο Φιλ Φόντεν. Ο εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι είχε δοκάρι και ήταν ιδιαίτερα κινητικός στο πρώτο ματς, σίγουρα θα προσπαθήσει να πάει ξανά για το γκολ απόψε. Επίσης, με την προσφορά ημέρας* από το Pamestoixima.gr ποντάρεις τουλάχιστον 3 ευρώ στο παιχνίδι της Αγγλίας με τη Σκωτία και το Πάμε Στοίχημα σου δίνει ένα free bet ίσης αξίας για να στοιχηματίσεις live στον ίδιο αγώνα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στατιστικά Αγγλια - Σκωτία

 

 

 

Euro Zone προσφορά ημέρας

Σήμερα, Παρασκευή 18 Ιουνίου, ποντάρεις τουλάχιστον 3 ευρώ στο παιχνίδι της Αγγλίας με τη Σκωτία και το Πάμε Στοίχημα σου δίνει ένα free bet ίσης αξίας για να στοιχηματίσεις live στον ίδιο αγώνα. Περισσότερα εδώ.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip