Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

15.06.21|11:32

Kingbet Kingbet

Ψαγμένα στατιστικά και προτάσεις για τα ματς της ημέρας στο EURO

ψαγμένα-στατιστικά-και-προτάσεις-για-172938

O έκτος όμιλος του EURO 2020, o ομιλος που όλοι περιμέναμε, κάνει σέντρα απόψε, με τα ματς Ουγγαρία – Πορτογαλία και Γαλλία – Γερμανία. Ακολουθεί στατιστική ανάλυση, αλλά και όσες προτάσεις προκύπτουν από την εξέταση των αριθμών, καθώς και από τις προσφορές* του Pamestoixima.gr.

 

 

ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (19:00)

Στην «Πούσκας Αρένα» της Βουδαπέστης, η Ουγγαρία αντιμετωπίζει ως γηπεδούχος (τυπικά και ουσιαστικά) την κάτοχο του τίτλου, Πορτογαλία. Οι δυο τους βρέθηκαν και πριν από πέντε χρόνια στον όμιλο του Euro, όταν η Ουγγαρία κατάφερε να πάρει ισοπαλία 3-3 από τη μετέπειτα τροπαιούχο. Ωστόσο, η Πορτογαλία διαθέτει σήμερα πολύ ποιοτικότερο ρόστερ. Στα στοιχήματα της ημέρας, ξεχωρίζει το under,  το οποίο συναντάμε σε απόδοση αουτσάιντερ (1.92) στο Pamestoixima.gr. To να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ηγέτης και πρώτος σκόρερ των Πορτογάλων στα προκριματικά, προσφέρεται στο 3.20 στην πλατφόρμα του Πάμε Στοίχημα. Και όπως πάντα, με την προσφορά Επιστροφή Χρημάτων – Χρήση VAR*, το ποντάρισμά σου επιστρέφεται σε περίπτωση που ο παίκτης που έχεις επιλέξει πετύχει γκολ και αυτό ακυρωθεί με χρήση VAR. 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στατιστικά Ουγγαρία - Πορτογαλία

ΓΑΛΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ (22:00)

Η Γαλλία είναι η δυνατότερη ομάδα της διοργάνωσης. Σίγουρα η Γερμανία δεν είναι αμελητέος αντίπαλος, ειδικά στο Μόναχο, όμως η άμυνά της θα τα βρει σκούρα κόντρα στη δυάδα Μ’Μπαπέ – Μπενζεμά. Το γερμανικό κέντρο έχει ποιότητα, όμως η διαφαινόμενη οπισθοχώρηση του Κίμιχ σε ρόλο δεξιού μπακ, αποδυναμώνει ανασταλτικά τη μεσαία γραμμή κόντρα στο δίδυμο Καντέ – Πογκμπά. Αξίζει το ποντάρισμα στη νίκη της Γαλλίας στο 2.66 στο Pamestoixima.gr, με 0% γκανιότα*. Επίσης, μια ιδέα είναι το over 1,5 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς η Γερμανία σκοράρει, αλλά και δέχεται γκολ στο διάστημα 45′-60′. Η απόδοση στο Πάμε Στοίχημα βρίσκεται στο 2.23.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Γαλλία Γερμανία στατιστικά

 

 

 

Euro Zone προσφορά ημέρας

Σήμερα για κάθε ένα ευρώ πονταρίσματος στους αγώνες του EURO κερδίζεις από ένα εισιτήριο για την τυχερή κλήρωση με Free Bets. Περισσότερα εδώ.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip