Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

09.12.20|09:40

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Ολυμπιακός-Πόρτο: Αποδόσεις και σενάρια πρόκρισης

ολυμπιακός-πόρτο-αποδόσεις-και-σενάρ-161027

Η ήττα στη Μασσαλία, με τα δύο πέναλτι της Μαρσέιγ, έβγαλαν τον Ολυμπιακό εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, οι «Ερυθρόλευκοι» εξακολουθούν να έχουν το πάνω χέρι στο κυνήγι της συνέχειας στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού υπερτερούν στην ισοβαθμία με τους Γάλλους. Την Τετάρτη (9/12 22:00, Cosmote Sport 1) αντιμετωπίζουν εντός έδρας την Πόρτο και οι στοιχηματικές τους θεωρούν φαβορί για τη νίκη που θα τους δώσει την πρόκριση στους «32» του Europa League, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο άλλο ματς του ομίλου.

 

 

Πώς προκρίνεται ο Ολυμπιακός

Στην ουσία ο Ολυμπιακός χρειάζεται να πάρει κόντρα στην Πόρτο τουλάχιστον το ίδιο αποτέλεσμα που θα φέρει η Μαρσέιγ με τη Σίτι στο Μάντσεστερ, αφού στην ισοβαθμία έχει προβάδισμα, λόγω του εκτός έδρας γκολ στο «Βελοντρόμ». Πρακτικά, αν κερδίσει τους Πορτογάλους, τότε προκρίνεται ό,τι κι αν συμβεί στο «Etihad». Αν οι Πειραιώτες φέρουν ισοπαλία στο «Γ. Καραϊσκάκης», τότε πρέπει η Μαρσέιγ να μην κερδίσει τη Σίτι εκτός έδρας. Αν ο Ολυμπιακός ηττηθεί, τότε προκρίνεται μόνο εφόσον οι «Πολίτες» κερδίσουν. Τα γκολ δεν παίζουν κανένα ρόλο, αφού στα κριτήρια ισοβαθμίας της UEFA τα ματς μεταξύ των ισοβαθμούντων είναι αυτά που μετράνε.

Ολυμπιακός-Πόρτο στοίχημα

Η Πόρτο έρχεται βαθμολογικά αδιάφορη στην Ελλάδα, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση. Το μόνο που θεωρητικά μπορεί να κυνηγήσει είναι η πρωτιά, αλλά για να το κάνει πρέπει και να κερδίσει τον Ολυμπιακό και να χάσει εντός έδρας η Σίτι από τη Μαρσέιγ. Οι στοιχηματικές θεωρούν πως οι «Δράκοι» δεν θα έχουν κίνητρο και προσφέρουν τον Ολυμπιακό σε αποδόσεις ξεκάθαρου φαβορί. Η νίκη του δίνεται έως και λίγο πάνω από το 1.90, ενώ το διπλό της Πόρτο παίζει σε αποδόσεις άνω του 4.70 (στο 3.70 η ισοπαλία). Παράλληλα, βάσει αποδόσεων αναμένεται κλειστό παιχνίδι, αφού ως φαβορί παρουσιάζονται τόσο το under, όσο και το ενδεχόμενο τουλάχιστον μία από τις δύο ομάδες να μην βρει δίχτυα.

Στο άλλο ματς του ομίλου, μπορεί η Σίτι να μην έχει κίνητρο, όμως οι στοιχηματικές την δίνουν ως ακλόνητο φαβορί (κάτω από το 1.40 ο άσσος), ποντάροντας τόσο στη διαφορά ποιότητας, όσο και στο γεγονός πως η Μαρσέιγ δεν έχει πετύχει γκολ εκτός έδρας μέχρι στιγμής και γενικά έχει απογοητεύσει στη φάση των ομίλων.

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip