Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

07.04.21|09:31

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

«Τρελή» απόδοση για Μήτογλου και Τζέιμς στον Ολυμπιακό!

τρελή-απόδοση-για-μήτογλου-και-τζέι-167539

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη φετινή Ευρωλίγκα με μεγάλες προσδοκίες, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε και έμεινε για μία ακόμα σεζόν εκτός πλέι οφ. Τα τελευταία του παιχνίδια στη διοργάνωση είναι διαδικαστικού χαρακτήρα και ήδη έχει ξεκινήσει τα πλάνα του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

 

 

Από τις εκλογές της ΕΟΚ εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και το αν θα επιστρέψει στη Basket League μετά από δύο χρόνια απουσίας, όμως αυτό δεν εμποδίζει τον Γιώργο Μπαρτζώκα να ξεκινήσει τον προγραμματισμό του για του χρόνου.

Δύο από τα πιο «καυτά» θέματα που καλείται να λύσει ο Ελληνας προπονητής είναι αυτά των Βασίλη Σπανούλη και Γιώργου Πρίντεζη, οι οποίοι έχουν συνδέσει το όνομά τους με τις επιτυχίες του συλλόγου την τελευταία δεκαετία. Θα δούμε με βάση τις αποδόσεις των στοιχηματικών, ποια είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν.

Σπανούλης

Οι φήμες ότι ο εμβληματικός αρχηγός των «ερυθρόλευκων» θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την ενεργό δράση είναι έντονες, κάτι που αποτυπώνεται και στις αποδόσεις. Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, το να σταματήσει το μπάσκετ ο Σπανούλης παίζεται σε απόδοση φαβορί. Όμως, είναι εντυπωσιακά μικρή η απόδοση (μόλις 1,20) να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής στο Προολυμπιακό τουρνουά το καλοκαίρι.

Εδώ οι αποδόσεις

Σπανούλης

Πρίντεζης

Τα δεδομένα για τον… υπαρχηγό του Ολυμπιακού είναι διαφορετικά. Ο Γιώργος Πρίντεζης φάνηκε και φέτος ότι αποτελεί βασική επιλογή του Γιώργου Μπαρτζώκα στον σχεδιασμό της ομάδας και οι στοιχηματικές συμφωνούν ότι το πιθανότερο είναι να συνεχίσει για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «ερυθρόλευκους».

Εδώ οι αποδόσεις

Πρίντεζης

Μήτογλου

Ενας από τους παίκτες-αποκάλυψη στη φετινή Ευρωλίγκα είναι ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος ξεχώρισε παρά την κακή αγωνιστική πορεία του Παναθηναϊκού. Ο νεαρός φόργουορντ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους «πράσινους» και ο Ολυμπιακός λέγεται ότι θα κάνει κίνηση για τον αποκτήσει. Δεν είναι, βέβαια, μόνο οι «ερυθρόλευκοι» που ενδιαφέρονται, ενώ είναι δεδομένο πως θα επιχειρήσει και ο Παναθηναϊκός να τον κρατήσει. Αυτή τη στιγμή το να γίνει από πράσινος κόκκινος ο Μήτογλου είναι σε καθαρή απόδοση αουτσάιντερ!

Εδώ οι αποδόσεις

Μήτογλου

Τζέιμς

Άλλο ένα καυτό όνομα στο μεταγραφικό παζάρι είναι αυτό του Μάικ Τζέιμς. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού είναι στα… μαχαίρια με την ΤΣΣΚΑ, έμεινε εκτός από τα τελευταία παιχνίδια των Ρώσων και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Ηδη πολλά μεγάλα ονόματα της Ευρωλίγκας έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους (η Ρεάλ είναι ένα από αυτά), όμως υπάρχει και φημολογία τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για τον Ολυμπιακό! Εστω κι αν οι αποδόσεις λένε αυτή τη στιγμή ότι πρόκειται για ένα σενάριο σχεδόν απίθανο. 

 
Εδώ οι αποδόσεις

Τζέιμς

Συνδυαστικά 

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα συνδυαστικά στοιχήματα για τους παίκτες που θα φορέσουν την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Οι συνδυασμοί αφορούν «Σπανούλη-Πρίντεζη», «Πρίντεζη-Μήτογλου», «Σπανούλη-Πρίντεζη-Μήτογλου», «Σπανούλη-Μήτογλου-Κουφό» και «Μήτογλου-Τζέιμς»!

Εδώ οι αποδόσεις

Combo Ολυμπιακός

 

Όλα τα τελευταία αθλητικά νέα με ένα κλικ  

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip