Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

18.03.21|10:23

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Ενα θαύμα (που πληρώνει 34.00) χρειάζεται ο Ολυμπιακός στο Λονδίνο

ενα-θαύμα-που-πληρώνει-34-00-χρειάζεται-ο-ο-170173

O Ολυμπιακός ηττήθηκε 3-1 από την Αρσεναλ στο «Γ, Καραϊσκάκης» και πλέον χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για να προκριθεί στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Την Πέμπτη αντιμετωπίζει εκτός έδρας τους Λονδρέζους, στο ίδιο γήπεδο όπου πέρσι γνώρισε μια από τις μεγαλύτερες στιγμές της ευρωπαϊκής ιστορίας του, ανατρέποντας ακόμα μία ήττα στο Φάληρο. Βέβαια τότε είχε κληθεί να ανατρέψει ένα σκορ της τάξης του 1-0, ενώ πλέον καλείται να πάρει την πρόκριση ανατρέποντας ένα εντός έδρας 3-1. 

 

 

Από τη στιγμή που το Γιουρόπα Λιγκ πήρε τη μορφή που ξέρουμε σήμερα, μόνο μία ομάδα έχει καταφέρει να προκριθεί έχοντας χάσει με δύο γκολ διαφορά εντός έδρας και αυτή δεν είναι άλλη από τη Σεβίλλη, την απόλυτη κυρίαρχο της διοργάνωσης. Το 2014, στη φάση των «16», ηττήθηκε 2-0 εντός έδρας από τη συμπολίτισσα Μπέτις, όμως κατάφερε να στείλει τη ρεβάνς στα πέναλτι, όπου πήρε την πρόκριση. Φυσικά μερικούς μήνες αργότερα κατακτούσε το τρόπαιο, όπως θα έκανε και τα δύο επόμενα χρόνια.

Αρσεναλ – Ολυμπιακός στοίχημα

Μετά την ήττα στο πρώτο ματς με την Αρσεναλ, και μάλιστα εντός έδρας, η πρόκριση του Ολυμπιακού μοιάζει πολύ δύσκολη και προσφέρεται από τις στοιχηματικές σε απόδοση 34.00, την ώρα που οι Αγγλοι συναντώνται σε απόδοση που δεν αξίζει καν να παιχτεί, κατω του 1.01.

Οσον αφορά τη ρεβάνς αυτή καθαυτή, οι Κανονιέρηδες είναι και πάλι το φαβορί, με τιμή στα όρια του 1.40. Η νίκη του Ολυμπιακού είναι στο 8.20. Στο 4.65 η ισοπαλία.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Αρσεναλ είναι ομάδες που σκοράρουν με μεγάλη ευκολία. Και είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός τουλάχιστον θα θελήσει να κυνηγήσει από νωρίς ένα γκολ. Για αυτό και το over δίνεται σε αποδόσεις φαβορί (1.60 αντί 2.30).

 

Έσκασε είδηση ΒΟΜΒΑ – Μάθετε τα πάντα με ένα κλικ!

 

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip