Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

07.03.21|10:45

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

NBA All-Star Game: Φαβορί για MVP o Γιάννης - Οι αποδόσεις για καρφώματα, τρίποντα

nba-all-star-game-φαβορί-για-mvp-o-γιάννης-οι-αποδόσεις-γ-170960

Πολλοί ήταν οι σταρ του ΝΒΑ που τάχθηκαν εναντίον της πραγματοποίησης του All-Star Game σε μία τόσο ιδιαίτερη σεζόν όπως η φετινή. Κατά μέσο όρο δύο ομάδες το μήνα παρουσιάζουν κάποιο κρούσμα κορωνοϊού και αυτό επηρεάζει σοβαρά το πρόγραμμα, καθώς αρκετές ομάδες έχουν δώσει πολύ λιγότερα παιχνίδια. Χρόνος για αναπλήρωσή τους δεν βρίσκεται εύκολα, όμως το ΝΒΑ αποφάσισε να γίνει κανονικά το All-Star Game. Εκεί θα είναι, για πέμπτη φορά και πάντα ως βασικός, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, φαβορί των στοιχηματικών για τον τίτλο του MVP του ματς.

 

 

Ο Αντετοκούνμπο είναι φτιαγμένος για το All-Star Game. Θεαματικός, δυναμικός και αποφασισμένος να παίξει κανονικό μπάσκετ, ακόμα και όταν οι γύρω του κάνουν χαβαλέ. Ηταν χωρίς αμφιβολία ο κορυφαίος παίκτης των δύο τελευταίων All-Star Games, όμως και τις δύο φορές η ομάδα του έχασε από την Team LeBron. Φέτος ο ΛεΜπρον θα είναι συμπαίκτης του, αφού ο «Βασιλιάς» τον επέλεξε πρώτο (όπως προέβλεπαν ειδικοί και αποδόσεις) στο σπέσιαλ All-Star ντραφτ.

Οι στοιχηματικές θεωρούν τον Γιάννη φαβορί για να αναδειχθεί MVP του αγώνα, με απόδοση 4.50. Ακολουθεί ένας ακόμα Ευρωπαίος σούπερ σταρ του ΝΒΑ, ο Λούκα Ντόντσιτς (9.00). Σε διψήφια απόδοση βρίσκουμε τον Κάιρι Έρβινγκ (11.00) και το Στεφ Κάρι (11.00), ενώ ακολουθεί ο ΛεΜπρον Τζέιμς. Για όσους ψάχνουν για ένα ποντάρισμα με αξία (με το ρίσκο που εμπεριέχει ένα φιλικό στην ουσία ματς) αυτό ίσως βρίσκεται στον Νίκολα Γιόκιτς. Ο σέντερ του Ντένβερ είναι ο βασικός με τη μεγαλύτερη απόδοση για να κατακτήσει το βραβείο, αφού τιμολογείται στο 22.00.

Οι ομάδες

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Κέβιν Ντουράντ (ο οποίος είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί) επέλεξαν τις ομάδες τους για το All-Star Game της Ατλάντα. Ετσι διαμορφώθηκαν τα παρακάτω ρόστερ:

Team LeBron
Παίκτης Ομάδα Αρ. All-Star
ΛεΜπρόν Τζέιμς Λος Αντζελες Λέικερς 17
Γιάννης Αντετοκούνμπο Μιλγουόκι Μπακς 5
Στέφεν Κάρι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 7
Λούκα Ντόντσιτς Ντάλας Μάβερικς 2
Νίκολα Γιόκιτς Ντένβερ Νάγκετς 3
Ντέιμιαν Λίλαρντ Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 6
Μπεν Σίμονς Φιλαδέλφεια 76ερς 3
Κρις Πολ Φοίνιξ Σανς 11
Τζέιλεν Μπράουν Μπόστον Σέλτικς 1
Πολ Τζορτζ Λος Αντζελες Κλίπερς 7
Ντομάντας Σαμπόνις Ιντιάνα Πέισερς 2
Ρούντι Γκομπέρ Γιούτα Τζαζ 2

 

Team Durant
Παίκτης Ομάδα Αρ. All-Star
Καϊρί Ερβινγκ Μπρούκλιν Νετς 7
Τζοέλ Εμπίντ Φιλαδέλφεια 76ερς 4
Κοάι Λέοναρντ Λος Αντζελες Κλίπερς 5
Μπράντλεϊ Μπιλ Ουάσινγκτον Γουίζαρντς 3
Τζέισον Τέιτουμ Μπόστον Σέλτικς 2
Τζέιμς Χάρντεν Μπρούκλιν Νετς 9
Ντέβιν Μπούκερ Φοίνιξ Σανς 2
Ζάιον Γουίλιαμσον Νιου Ορλεανς Πέλικανς 1
Ζακ ΛαΒίν Σικάγο Μπουλς 1
Τζούλιους Ραντλ Νιου Γιορκ Νικς 1
Νίκολα Βούτσεβιτς Ορλάντο Μάτζικ 2
Ντόνοβαν Μίτσελ Γιούτα Τζαζ 2

Νικητές των διαγωνισμών

Στεφ Κάρι είναι πιθανότατα ο καλύτερος σουτέρ της ιστορίας. Και ωστόσο έχει κερδισει το διαγωνισμό τριπόντων του ΝΒΑ μόνο μία φορά σε εξι συμμετοχές. Φέτος είναι πάλι εκεί, θέλοντας επιτέλους αυτό το δεύτερο βραβείο. Είναι το φαβορί με απόδοση στο 2.50. Δεύτερο φαβορί ένας παίκτης που έχει δύο βραβεία, αλλά σε διαγωνισμούς… καρφωμάτων. Ο λόγος για τον Ζακ ΛαΒιν (3.50), Ακολουθούν ο Ντέβιν Μπούκερ (νικητής το 2018), ο Ντόνοβαν Μίτσελ, οι Τζέιλεν Μπράουν και ο Τζέισον Τέιτουμ.

Στα καρφώματα (όπου δυστυχώς παραδοσιακά τα μεγάλα ονόματα απουσιάζουν μετά την εποχή του Τζόρνταν και ο Ντομινίκ), οι αποδόσεις είναι σχεδόν μοιρασμένες ανάμεσα στους τρεις υποψήφιους: Ομπι Τόπιν, Κάσιους Στάνλεϊ και Ανφέρνι Σάιμονς.

Στο Skills Challenge φαβορί είναι ο Λούκα Ντόντσιτς και ο Κρις Πολ (στο 3.00 η απόδοση και των δύο). Ακολουθούν οι Ντομάντας Σαμπόνις, Νίκολα Βούτσεβιτς, Τζούλιος Ραντλ και Ρόμπερτ Κόβινγκτον.

 

 

Οι καλύτερες στιγμές του Γιάννη στο All-Star Game 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All-Star Game 2021 – Τι Ισχύει

 

 

 

 

 

 

 

To All-Star Game θα γίνει στις 7 Μαρτίου στην Ατλάντα. Οι δώδεκα παίκτες από την Ανατολική Περιφέρεια και οι Δώδεκα από τη Δύση θα χωριστούν σε δύο ομάδες για να συνθέσουν την Team LeBron και την Team Durant. 

 

 

 

 

 

 

 

Στα του παιχνιδιού, θα ακολουθηθεί η περσινή διαδικασία. Οι τρεις πρώτες περίοδοι θα έχουν διάρκεια 12 λεπτών και θα ξεκινούν από το 0-0. Ο νικητής κάθε επιμέρους 12λεπτου θα κερδίζει ένα χρηματικό ποσό για να προσφέρει σε φιλανθρωπία της επιλογής του. Στην τέταρτη περίοδο, τα σκορ των προηγούμενων τριών θα προστεθούν, ενώ το χρονόμετρο θα σβήσει. Πλέον οι δύο ομάδες θα παίζουν μέχρι να φτάσουν ένα συγκεκριμένο σκορ, το οποίο θα είναι 24 πόντοι πάνω από το ως τότε συνολικό σκορ της ομάδας που προηγείται. Ακούγεται υπερβολικά περίπλοκο, όμως στην πράξη βγάζει νόημα.

 

 

 

 

 

 

 

Για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, δεν θα υπάρχει All-Star Weekend, αφού όλες οι δραστηριότητες και οι διαγωνισμοί θα γίνουν μέσα σε ένα απόγευμα. Το Rising Stars Game ματαιώθηκε, ενώ ο διαγωνισμός τριπόντων και το skills challenge θα γίνουν πριν την έναρξη του αγώνα. Ο πολύ πιο εμπορικός διαγωνισμός καρφωμάτων θα διεξαχθεί στο ημίχρονο. Μέσα στη βδομάδα αναμένονται να ανακοινωθούν οι συμμετέχοντες στους διαγωνισμούς και κατόπιν οι αποδόσεις. Το Kingbet.net θα σας κρατά ενήμερους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip