Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

01.04.20|10:11

Νίκος Τσούκας Νίκος Τσούκας

Οι μεγάλες αποδόσεις της σεζόν

οι-μεγάλες-αποδόσεις-της-σεζόν-171686

Υπό Κ.Σ., τούτο το αφιέρωμα θα το παρουσιάζαμε σε κανά δίμηνο. Εκεί, λίγο πριν μπει ο Ιούνιος, μέχρι να αρχίσει το EURO 2020. Τώρα, ούτε EURO θα γίνει, ούτε ξέρουμε αν (και πώς) θα τελειώσει η σεζόν.

Ευκαιρία λοιπόν να κάνουμε ένα φλας μπακ στις 5 μεγαλύτερες αποδόσεις που εμφανίστηκαν από τον περασμένο Αύγουστο στα 5 κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Θα θυμηθούμε μαζί αγώνες και εκπλήξεις που προκάλεσαν σοκ. Θα μιλήσουμε, κυρίως, για αποδόσεις «βουνά», ώστε να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας (σας). Ξεκινάμε την περιήγηση, με την υποσημείωση ότι αναφερόμαστε στον μέσο όρο αποδόσεων εξωτερικού.

 

Πρέμιερ Λιγκ

Το πρώτο μεγάλο μπαμ της σεζόν ακούστηκε έγινε μόλις την 5η αγωνιστική. Σε εκείνο το συναρπαστικό ματς στο «Κάροου Ρόουντ», με τη Νόργουιτς να κερδίζει 3-2 τη Μάντσεστερ Σίτι. Ξέρετε πόσο πλήρωσε ο άσος; 25.74!

Δεύτερο στη σχετική λίστα το Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς, με τους «λύκους» να φεύγουν θριαμβευτές 0-2 από το «Ετιχαντ», χτυπώντας στις αντεπιθέσεις. Απόδοση; 20.43.

Το… χάλκινο μετάλλιο πάει στο ζευγάρι στο Τσέλσι – Μπόρνμουθ 0-1, που πλήρωσε 12.44. Ηταν μέσα Δεκέμβρη, σε μια εποχή που οι «μπλε» του Λάμπαρντ παρέπαιαν.

Προχωράμε στην τέταρτη μεγαλύτερη απόδοση. Το 11.56 της ισοπαλίας στον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Κρίσταλ Πάλας, μέσα Γενάρη, με το αυτογκόλ του Φερναντίνιο στις καθυστερήσεις. Θυμίζουμε ότι η Σίτι έχανε 0-1 μέχρι το 82’, το γύρισε σε 2-1 στο 87’, αλλά τρίποντο δεν πήρε.

Και κλείνουμε με το 11.05 που πλήρωσε η νίκη της Νιουκάστλ στο Λονδίνο επί της Τότεναμ, τέλη Αυγούστου. Το πρώτο καμπανάκι για τον Ποκετίνο και τη σχέση του με τους «σπερς».

 

 

Σέριε Α

Το πρωτάθλημα της τακτικής και της προσήλωσης στα αμυντικά καθήκοντα (οι άνθρωποι έχουν πάρει master στον τομέα αυτόν) δεν θα μπορούσε να… προσφέρει πολύ μεγάλες αποδόσεις. Κι όμως. Στην αναζήτηση που κάναμε, βρήκαμε τρία σημεία που έδωσαν πάνω από 12.00 και άλλα δύο λίγο κάτω από 10.00.

Κορυφαία έκπληξη της σεζόν που διακόπηκε τόσο απότομα το 15.25 στο Νάπολι – Κάλιαρι 0-1, τέλη Σεπτέμβρη, με γκολ στο 87ο λεπτό. Για να καταλάβετε τον… κρότο, αρκεί να αναφέρουμε ότι πριν από αυτό το ματς, η Νάπολι είχε μόλις 2 εντός έδρας ήττες σε 25 αγώνες.

Ερχόμαστε στον Γενάρη. Η Αταλάντα έρχεται από δύο διαδοχικές πεντάρες με Μίλαν και Πάρμα, παίρνει παλικαρίσιο Χ με την Ιντερ στο «Μεάτσα» και τη Δευτέρα 20/1 υποδέχεται τη ΣΠΑΛ. Περιττό να σας πούμε πόσο φορτώθηκε ο άσος. Γύρω στο 1.15 κυκλοφορούσε. Οσοι όμως επέλεξαν το διπλό του 14.77 (με ανατροπή μάλιστα σε ημίχρονο/τελικό) πήραν πολύ καλό μεροκάματο.

Ξανά μπροστά μας η Νάπολι. Αρχές Φλεβάρη φιλοξένησε τη Λέτσε, προερχόμενη από δύο σπουδαίες νίκες (με Γιούβε και Σαμπντόρια). Το τελικό 2-3 πλήρωσε σε απόδοση 12.10 και ήρθε σχετικά εύκολα… Και απόλυτα δίκαια!

Δεν ξεμπερδέψαμε όμως με τους «παρτενοπέι». Αλλο ένα φετινό παιχνίδι τους που προκάλεσε θόρυβο ήταν αυτό με την Πάρμα, μέσα Δεκέμβρη. Το διπλό (1-2, ο Ζερβίνιο πάγωσε το «Σαν Πάολο» στο 90φεύγα) πλήρωσε 9.95.

Τελευταίο στη λίστα το Αταλάντα – Κάλιαρι 0-2 στις πρώτες μέρες του Νοέμβρη, σε απόδοση 9.05. Με τη… δικαιολογία βέβαια ότι οι «μπεργκαμάσκι» έπαιζαν με 10 από το 39ο λεπτό, ενώ βρέθηκαν πίσω στο σκορ με αυτογκόλ.

 

Μπουντεσλίγκα

Για να βγει μια μεγάλη απόδοση στο γερμανικό πρωτάθλημα, θα… πρέπει να ηττηθεί η Μπάγερν. Αντε και η Ντόρτμουντ καμιά φορά. Αρα, το ψάξιμο εδώ δεν πήρε πολύ χρόνο. Βρήκαμε όλες τις γκέλες των Βαυαρών και… ξεμπερδέψαμε. Μετά, πήγαμε τους Βεστφαλούς. Ευκολάκι…

Η μεγαλύτερη απόδοση εμφανίστηκε στο Μπάγερν – Χόφενχαϊμ 1-2 (5 Οκτωβρίου), ένα διπλό σε απόδοση 23.25! Μαγική εικόνα το τελικό σκορ, με τη «Χόφε» να παίζει άριστα το παιχνίδι της υπομονής και να βρίσκει δύο γκολ στην κόντρα.

Πάλι η Μπάγερν, πάλι εντός έδρας, πάλι με 1-2 σκορ. Αυτή τη φορά θύτης ήταν η Λεβερκούζεν, την τελευταία μέρα του Νοέμβρη. Το διπλό έφτασε στο 10.56 και ήρθε απόλυτα δίκαια, καθώς οι Βαυαροί βρέθηκαν σε πολύ άσχημο απόγευμα.

Στις 19 Οκτωβρίου η Αουγκσμπουργκ υποδέχθηκε την Μπάγερν, μόλις μία εβδομάδα μετά την ήττα από τη Χόφενχαϊμ που λέγαμε πριν. Οι φιλοξενούμενοι ίδρωσαν να γυρίσουν το ματς (από 1-0 σε 1-2), αλλά ο Φινμπόγκασον στο 92’ εκτέλεσε τον Νόιερ και πλήρωσε 9.16 όσους πόνταραν στην ισοπαλία.

Ναι και η Ντόρτμουντ σε τούτη την παρέα. Βράδυ Παρασκευής, 22 Νοεμβρίου. Η Πάντερμπορν επισκέπτεται το «Βεστφάλεν» και μέχρι το 43ο λεπτό κάνει πάρτι (0-3). Στο β’ ημίχρονο το σκηνικό αλλάζει, η γηπεδούχος ισοφαρίζει σε 3-3, αλλά δεν φτάνει στην ολική ανατροπή. Μια ισοπαλία σε απόδοση 8.46!

Και βέβαια, θα κλείσουμε με Μπάγερν. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (16 Αυγούστου) μπαίνει με ύφος… χιλίων καρδιναλίων στο ματς με τη Χέρτα και πέφτει σε γκέλα. Το τελικό 2-2 πληρώνει σε απόδοση 8.20.

 

Λα Λίγκα

Ο,τι είπαμε πριν για την Μπάγερν, ισχύει και εδώ με τη Ρεάλ. Η «βασίλισσα» εμπλέκεται σε τέσσερις από τις πέντε κορυφαίες αποδόσεις της σεζόν. Η 5η ανήκει στην Μπαρτσελόνα. Με τη διαφορά ότι στην Ισπανία δεν θα βρούμε 10άρια.

Το ματς με τη μεγαλύτερη απόδοση ήταν το Λεβάντε – Μπαρτσελόνα, ένα συναρπαστικό παιχνίδι, μεσημέρι Σαββάτου 2 Νοεμβρίου (κρατήστε την ημερομηνία, θα τη βρούμε και πιο κάτω). Η Μπάρτσα προηγήθηκε στο ημίχρονο με πέναλτι του Μέσι, αλλά μέσα σε 7 λεπτά κατέρρευσε: από το 61’ μέχρι το 68’ δέχτηκε 3 γκολ! Ο άσος αυτός πλήρωσε σε απόδοση 8.78.

Μόλις τη 2η αγωνιστική (τέλη Αυγούστου), η Ρεάλ υποδέχεται τη Βαγιαδολίδ. Ούτε φάση δεν μπορεί να φτιάξει. Τη λύση δίνει ο Μπενζεμά στο 82’, ωστόσο έξι λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι ισοφαρίζουν και πληρώνουν σε απόδοση 7.27 όσους είχαν την τόλμη να ποντάρουν στο Χ.

Δείτε τι έπαθε πριν η Μπαρτσελόνα από τη Λεβάντε. Οι παίκτες της Ρεάλ το είδαν, αλλά δεν πήραν το μάθημά τους. Την ίδια μέρα, τρεις ώρες αργότερα, έμειναν στο 0-0 με την Μπέτις στο «Μπερναμπέου», μια ισοπαλία σε απόδοση 7.12.

Ξανά Ρεάλ. Ξανά Λεβάντε. Στις 22 Φεβρουαρίου οι «μερένχες» επισκέφθηκαν την επαρχία της Βαλένθια και έφυγαν από εκεί χωρίς πόντο. Το τελικό 1-0 πλήρωσε σε απόδοση 7.11.

Την πεντάδα των κορυφαίων αποδόσεων στη LaLiga κλείνει άλλη μία ισοπαλία της Ρεάλ. Με αντίπαλο τη Θέλτα αυτή τη φορά (6.64). Οι παίκτες του Ζιντάν γύρισαν από το 0-1 του Σμολόφ στο 7’, έφτασαν στο 2-1 (65’), δεν είχαν υπολογίσει όμως τον Σάντι Μίνα, που σκόραρε στο 85’ και διαμόρφωσε το 2-2.

 

Λιγκ 1 Γαλλίας

Πέντε απώλειες είχε η Παρί Σεν Ζερμέν πριν διακοπεί το πρωτάθλημα. Δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Ε, στις 4 από αυτές τις 5 περιπτώσεις πλήρωσε αδρά όσους πήγαν κόντρα την πρωταθλήτρια. Λογικότατο.

Την πρώτη μέρα του Νοέμβρη, η Παρί ταξίδεψε μέχρι το σπίτι της ταπεινής Ντιζόν, προερχόμενη από 8 νίκες στα 9 προηγούμενα. Μάλιστα, μόνο σε δύο ματς είχε δεχτεί γκολ. Ε, από την Ντιζόν δέχτηκε δύο και ηττήθηκε. Πόσο πλήρωσε ο άσος; 11.61!

Τη σεζόν 2018-19 η Παρί δεν είχε εντός έδρας ήττα. Αναμενόμενο λοιπόν σε όλα τα παιχνίδια της στο «Παρκ Ντε Πρενς» ο άσος της να κυμαίνεται από… 1.01 μέχρι 1.40. Τόσο έδινε στον αγώνα με τη Ρεμς (25 Σεπτεμβρίου), 1.29 για την ακρίβεια. Αλλά το μπαμ έγινε. Τελικό σκορ 0-2, σε απόδοση 10.90.

Φεύγουμε από τα 10άρια, πάμε σε πιο μικρές τιμές. Καλά, το 8.97 δεν το λες και μικρό. Τόσο πλήρωσε το χορταστικό 3-3 της Παρί με τη Μονακό (12 Ιανουαρίου), στο πιο θεαματικό ματς της σεζόν. Οι Μονεγάσκοι έγιναν η πρώτη ομάδα μετά από 10 χρόνια που σκόραρε τρεις φορές στο Παρίσι. Το ξανάκανε η Μπορντό έναν μήνα αργότερα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα (ήττα με 4-3).

Πάλι η Παρί μπροστά μας. Αυτή τη φορά στη δικαιότατη ήττα από τη Ρεν εκτός έδρας με 2-1, στη 2η μόλις αγωνιστική της φετινής σεζόν. Το προβάδισμα που πήραν οι Παριζιάνοι με τον Καβάνι δεν ήταν αρκετό, καθώς η γηπεδούχος γύρισε το ματς και πλήρωσε τον άσο σε απόδοση 8.10.

Η Ανζέ μπήκε στη σεζόν με 4 νίκες και 1 ισοπαλία στα 5 πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της. Γι’ αυτό ο άσος με τη μικρούλα Μπρεστ στις 19 Οκτωβρίου πλήρωνε μετά βίας 1.60. Κι όμως, ούτε καν την ισοπαλία δεν κατάφερε να πάρει. Η Μπρεστ έφυγε από το «Ραϊμόν Κοπά» με μια σπουδαία νίκη (0-1) και πλήρωσε σε απόδοση 6.21.

Νίκος Τσούκας

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip