Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

14.11.20|09:53

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Lockdown γεμάτο μπάλα και στοίχημα

lockdown-γεμάτο-μπάλα-και-στοίχημα-162687

Από το πρώτο κιόλας Σαββατοκύριακο φάνηκε ξεκάθαρα ότι το δεύτερο lockdown θα είναι πιο υποφερτό από το πρώτο για τους λάτρεις του αθλητισμού. Με φουλ πρόγραμμα στις μεγαλύτερες διοργανώσεις, είναι σίγουρο ο δεύτερος εγκλεισμός θα είναι τουλάχιστον μία ιδέα λιγότερο μονότονος. Εθνικά πρωταθλήματα, Nations League, Προκριματικά Euro 2021, Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ και Ευρωλίγκα θα γεμίζουν τις μέρες μας ως και τις 30 Νοεμβρίου. Και ενώ τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ θα παραμείνουν κλειστά, ευκαιρίες για στοιχηματισμό εξακολουθούν να υπάρχουν στις νόμιμες online στοιχηματικές στην Ελλάδα.

 

 

Από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου η χώρα είναι σε καθεστώς οριζόντιου λόκνταουν, όμως ο αθλητισμός συνεχίζεται κανονικά. Το πρώτο διήμερο του εγκλεισμού μας επιφύλασσε δύο τεράστια ντέρμπι που δικαίωσαν τις προσδοκίες με μπάλα υψηλής ποιότητας: Ντόρτμουντ-Μπάγερν 2-3 και Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ 1-1. Κι αυτό ήταν μόνο το ορεκτικό.

Ντέρμπι αιωνίων στη Super League Interwetten

Πάει καιρός που έχουμε να δούμε οπαδούς και των δύο ομάδων σε ελληνικό ντέρμπι. Πλέον πρέπει να δεχθούμε ότι δεν θα βλέπουμε ούτε αυτούς των γηπεδούχων. Εστω όμως και έτσι, μέσα στο λόκνταουν θα μπορέσουμε να δούμε και να στοιχηματίσουμε πάνω στο αιώνιο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο, στις 21 Νοεμβρίου, μία βδομάδα πριν ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να κοντραριστεί με τον εντυπωσιακό φέτος Αρη.

Εθνικές ομάδες

Το πρώτο δεκαήμερο της νέας καραντίνας θα μας βρει γεμάτο με αγώνες εθνικών ομάδων. Στο Nations League, η Ελλάδα παίζει την άνοδό της στη δεύτερη κατηγορία. Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου αντιμετωπίζει τη Μολδαβία εκτός έδρας και με νίκη θα τα παίξει όλα στον «τελικό» της Τετάρτης (18/11), κόντρα στη Σλοβενία, στο γήπεδο της Ριζούπολης (αφού το σχέδιο της Τούμπας φαίνεται πως ναυάγησε λόγω της κατάστασης στη Θεσσαλονίκη).

Στην πρώτη κατηγορία του Nations League, το πρόγραμμα είναι γεμάτο ντέρμπι. Η κάτοχος του τίτλου (αλλά και του Euro), Πορτογαλία, φιλοξενεί την Πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία (14/11) σε μια άτυπη ρεβάνς του Euro 2016, ενώ την Τρίτη (17/11) Ισπανία και Γερμανία κοντράρονται στη Μαδρίτη.

Όσο για τα προκριματικά του Euro 2020 (που θα γίνει το 2021, αλλά δεν αλλάζει όνομα), οκτώ ομάδες διεκδικούν τις τέσσερις τελευταίες θέσεις. Την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, Ουγγαρία και Ισλανδία κοντράρονται στη Βουδαπέστη, η Βόρεια Ιρλανδία φιλοξενεί τη Σλοβακία στο Μπέλφαστ, Σερβία και Σκωτία έρχονται αντιμέτωπες στο Βελιγράδι και στην Τιφλίδα η Γεωργία αντιμετωπίζει τη Βόρεια Μακεδονία. Οι νικητές των τεσσάρων μονών αγώνων κερδίζουν τα τελευταία εισιτήρια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη

Ο δεύτερος γύρος της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινά στις 24 Νοεμβρίου. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το βράδυ της 25ης Οκτωβρίου. Είναι αλήθεια ότι τα ματς με Πόρτο και Μαρσέιγ είναι τα σημαντικότερα, όμως αν καταφέρει να κλέψει βαθμούς από τη Σίτι, τότε πλησιάζει περισσότερο την πρόκριση στην επόμενη φάση είτε του Τσάμπιονς Λιγκ, είτε του Γιουρόπα. Στο οποίο Γιουρόπα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θέλουν να χτίσουν πάνω στις μεγάλες νίκες της προηγούμενης βδομάδας. Στις 26 του μήνα η Ενωση φιλοξενεί τη Ζόρια και ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Αϊντχόφεν. Με νίκες και οι δύο παραμένουν ζωντανοί στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Μπορεί να είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας, αλλά η αγωνιστική δράση από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης θα συνεχίσει να φτάνει στις οθόνες και τα κουπόνια μας. Από το πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ για το υπόλοιπο του Νοέμβρη ξεχωρίζουν τα μεγάλα ματς Λίβερπουλ-Λέστερ (21/11), Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι (21/11) και Τσέλσι-Τότεναμ (29/11). Στην Ιταλία, τα σημαντικότερα παιχνίδια περιλαμβάνουν τα Νάπολι-Μίλαν (22/11) και το παραδοσιακό «Ντέρμπι ντελ Σόλε», μεταξύ Νάπολι και Ρόμα. Στο πρόγραμμα του ισπανικού πρωταθλήματος, φυσικά δεσπόζει το Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα (21/11)

Euroleague

Η καραντίνα θα είναι γεμάτη μπάσκετ. Διπλές αγωνιστικές, εξ αναβολής παιχνίδια και μεγάλα ντέρμπι μας περιμένουν για θέαση και ποντάρισμα. Οι εκπρόσωποι του ελληνικού μπάσκετ έχουν γεμάτο πρόγραμμα. Ως το τέλος του μήνα ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει τις Αλμπα Βερολίνου (εντός, 12/11), Μπαρτσελόνα (εκτός, 18/11), Βιλερμπάν (εκτός, 20/11) και Μπασκόνια (εντός, 26/11). Ο Παναθηναϊκός με τη σειρά του παίζει με τις Εφές (εντός, 13/11), Βαλένθια (εκτός, 17/11), Μπασκόνια (εκτός, 19/11) και Μπάγερν (εντός, 27/11).

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip