Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

29.03.19|12:10

Kingbet Kingbet

Νέα υπηρεσία για Live στοίχημα αποκλειστικά στο Kingbet!

νέα-υπηρεσία-για-live-στοίχημα-αποκλειστ-171500

Πρώτη φορά ένα στοιχηματικό site προσφέρει Live την εξέλιξη των σημαντικότερων αγώνων σε Ποδόσφαιρο και Μπάσκετ! Το Kingbet βοηθάει τους παίκτες να παρακολουθούν την εξέλιξη των αναμετρήσεων μέσα από μια σύγχρονη πλατφόρμα, η οποία ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο τα στατιστικά των αγώνων και των ομάδων. Το καλύτερο εργαλείο για όποιον παίζει στοίχημα και live betting.

Live Αγώνες

Στο κουπόνι του kingbet θα παρατηρήσετε ότι έχει προστεθεί η επιλογή «ΔΕΙΤΕ LIVE» (εικόνα 1), στην τελευταία στήλη του κάθε αγώνα. Πατώντας τη συγκεκριμένη επιλογή θα μεταφερθείτε στην πλατφόρμα του αγώνα. Επίσης, πατώντας στο κεντρικό Μενού την επιλογή Live Αγώνες (εικόνα 2) μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα ματς που είναι διαθέσιμα για live. Ενας επιπλέον τρόπος για να μεταφερθείτε στη live πλατφόρμα του αγώνα είναι μέσα από την ανάλυση του αγώνα, από την κεντρική φωτογραφία (εικόνα 3).

Εικόνα 1

Κουπόνι

Εικόνα 2

Live αγώνες

Εικόνα 3

Ματς - Live αγώνες

 

Δες τους αγώνες που είναι Live σήμερα 

 

Αν το ματς έχει ξεκινήσει…

Σε περίπτωση που το ματς έχει ξεκινήσει, θα δείτε το εικονικό γήπεδο και μέσα σ’ αυτό στοιχεία της εξέλιξής του. Ποια ομάδα πιέζει, ποια έχει επικίνδυνη επίθεση, αν το ματς έχει διακοπεί για οποιονδήποτε λόγο (τραυματισμό, κόρνερ, κ.λπ.). Υπάρχουν επίσης διαθέσιμες και οι ενδεκάδες. Από ‘κει και πέρα, μπορείτε να δείτε με μία ματιά πολύ χρήσιμα στατιστικά, όπως είναι:

* Τα κόρνερ που έχουν σημειωθεί για την κάθε ομάδα.

* Οι συνολικές τελικές που έχουν γίνει.

* Οι εντός στόχου και εκτός στόχου τελικές προσπάθειες της κάθε ομάδας.

* Οι επικίνδυνες επιθέσεις της κάθε ομάδας.

* Οι κίτρινες και οι κόκκινες κάρτες.

Στατιστικά για live betting

Πατώντας το κουμπί των στατιστικών, έχετε τη δυνατότητα να δείτε ακόμα πιο εξειδικευμένα στατιστικά, όπως είναι οι εκτελέσεις φάουλ, τα οφσάιντ, αν υπάρχει πέναλτι, ακόμα και πόσα ελεύθερα άουτ έχουν εκτελεστεί! 

Στο κουμπί με την μπάλα ποδοσφαίρου θα δείτε αναλυτικά τα σημαντικότερα συμβάντα του αγώνα: γκολ, κίτρινες, αλλαγές, κ.λπ. 

 

Αν το παιχνίδι δεν έχει ξεκινήσει…

Εκτός από το live, η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι χρήσιμη ακόμα και πριν από την έναρξη των αγώνων. Μπορείτε να δείτε τα σημαντικότερα στατιστικά στοιχεία των αντιπάλων, όπως είναι η φόρμα, οι τελευταίοι αγώνες τους και η βαθμολογία, ενώ αναφέρεται και η παράδοση.

Υπάρχει η δυνατότητα, μάλιστα, να δείτε συνοπτικά χρήσιμα στατιστικά και για το πρωτάθλημα που αγωνίζονται οι ομάδες (προηγούμενα αποτελέσματα, συνολικοί σκόρερ πρωταθλήματος, συνολικές κάρτες πρωταθλήματος, συνολικά over και under, μέσος όρος γκολ και πολλά ακόμα).

Live Αγώνες

Δες τους αγώνες που είναι Live σήμερα 

Live Αγώνες Μπάσκετ

Ανάλογα χρήσιμα στατιστικά είτε στο live είτε pre-game θα βρείτε και στους αγώνες μπάσκετ. Μέσα από τις αναλύσεις του μπάσκετ στις σημαντικότερες διοργανώσεις (Ευρωλίγκα, ΝΒΑ, Champions League, Eurocup) θα βρείτε ποια ματς προσφέρονται live, ώστε να μεταφερθείτε στην πλατφόρμα τους.

Εξυπακούεται, ότι ίδιες δυνατότητες προσφέρονται και αν είστε στο kingbet από κινητό ή τάμπλετ.

Το Kingbet εξελίσσεται, ετοιμάζει νέες εκπλήξεις και θα ήθελε σε όλη αυτή την προσπάθεια και τις δικές σας παρατηρήσεις (στο [email protected] μέσω mail). Εξάλλου, δεν αργεί η ώρα που θα μπουν ακόμα πιο ενεργά στο… παιχνίδι και οι ίδιοι οι αναγνώστες του kingbet. Μείνετε συντονισμένοι!  

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip