Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

21.05.21|10:19

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Φινάλε θρίλερ στη Γαλλία - Παραμένει γκράντε φαβορί η Λιλ

φινάλε-θρίλερ-στη-γαλλία-παραμένει-γκ-160518

Στην αρχή της σεζόν, η Παρί Σεν Ζερμέν φάνταζε ως ανίκητη στη Γαλλία. Με επτά πρωταθλήματα τα τελευταία οκτώ χρόνια, έδειχνε να μην έχει αντίπαλο. Οι στοιχηματικές την προσέφεραν σε πολύ χαμηλές αποδόσεις στα μακροχρόνια στοιχήματα (ακόμα και κάτω του 1.10). Και ξαφνικά, από το πουθενά, αντίπαλος που θα την κοιτάξει στα μάτια βρέθηκε και έρχεται από το Βορρά, στα σύνορα με το Βέλγιο. Με την τελευταία αγωνιστική προ των πυλών (όλα τα ματς στις 22:00, το βράδυ της Κυριακής), η Λιλ είναι το μεγάλο φαβορί, έχει την κατάσταση στα χέρια της και ετοιμάζεται να πανηγυρίσει το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

 

 

Η Λιλ ήθελε τέσσερις βαθμούς στις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Στον πρώτο «τελικό», στην έδρα της απέναντι στη Σεντ Ετιέν, δεν κατάφερε να σπάσει τη θωρακισμένη άμυνα των «Στεφανουά». Πήρε ωστόσο το βαθμό και πλέον θέλει τη νίκη κόντρα σε μια Ανζέ που σώθηκε και είναι αδιάφορη. Οι «Λιλουά» πρέπει να δείξουν στόφα πρωταθλητή, αφού για να είναι σίγουροι πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουν. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας θα ελπίζουν σε θαύμα, καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας. Η νίκη της Λιλ στην Ανζέ, την πανέμορφη πόλη των τριών ποταμών στα δυτικά, προσφέρεται από τις στοιχηματικές στο 1.42. Η νίκη της Ανζε, καταδικαστική για τους φιλοξενούμενους κατά πάσα πιθανότητα, βρίσκεται στο πολύ υψηλό 7.50. Η ισοπαλία, αποτέλεσμα στο οποίο ελπίζει η Παρί Σεν Ζερμέν, παίζει στο 4.50. Η απόδοση της κατάκτησης του τίτλου από τη Λιλ (άσχετα αν αυτό θα γίνει με δική της νίκη, ή με αυτοκτονία της Παρί) προσφέρεται στο 1.35.

Την ίδια στιγμή, η Παρί Σεν Ζερμέν δίνει 3.30 για να πάρει τον τίτλο και να ράψει ένα αστέρι στη φανέλα, αφού σε αυτήν την περίπτωση θα φτάσει τα δέκα πρωταθλήματα, όσα έχει και η Σεντ Ετιέν. Ασχέτως με το τι θα κάνει την ίδια ώρα η Λιλ στην έδρα της Ανζέ, η Παρί θέλει να νικήσει εκτός έδρας την Μπρεστ. Ίσως να σκοράρει νωρίς, ώστε να μεταφέρει το άγχος στους «Λιλουά». H Mπρεστ πάντως δεν είναι αδιάφορη. Θα υποδεχθεί την Παρί στη Βρετάνη ξέροντας ότι ένα σύνολο τριών αποτελεσμάτων (ουσιαστικά αν η Ναντ και η Λοριάν πάρουν περισσότερους βαθμούς από αυτήν) θα βρεθεί στη Λιγκ 2 της επόμενης σεζόν. Η νίκη των Παριζιάνων παίζει στο 1.30, ενώ εκείνη των Βρετόνων στο 8.50. Στο 5.80 η ισοπαλία.

Θεωρητικές ελπίδες για το πρωτάθλημα έχει και η Μονακό αν και αν τα καταφέρει θα μιλάμε για ένα αληθινό θαύμα. Για να πάρουν οι Μονεγάσκοι τον τίτλο πρέπει να χάσουν τόσο η Λιλ όσο και η Παρί, να νικήσουν εκείνοι στην έδρα μιας Λανς που καίγεται για πρωτάθλημα, αλλά και να καλύψουν τη διαφορά των έξι γκολ που τους χωρίζει από τη Λιλ.

 

 

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip