Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

02.10.20|14:55

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Γιουρόπα Λιγκ: Οι αντίπαλοι για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

γιουρόπα-λιγκ-οι-αντίπαλοι-για-παοκ-κα-165110

Το κυρίως πιάτο του φετινού Γιουρόπα Λιγκ, η φάση των ομίλων, ξεκινάει στις 22 Οκτωβρίου. Μεγάλες οι προκλήσεις για τις ελληνικές ομάδες, αφού θα κληθούν να αντιμετωπίσουν αρκετούς δυνατούς συλλόγους και θεωρούνται οριακά αουτσάιντερ για την πρόκριση στις αποδόσεις Γιουρόπα Λιγκ.

Ανάμεικτα συναισθήματα για τον ΠΑΟΚ στον 5ο όμιλο, που θα αντιμετωπίσει την ολλανδική Αϊντχόφεν. Θα βρει επίσης τη Γρανάδα στο δρόμο του, ισπανική ομάδα που πάντοτε είναι απειλητική σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τέλος, θα κοντραριστεί με την Ομόνοια, που απέκλεισε ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δύσκολη κλήρωση και για την ΑΕΚ στο 7ο γκρουπ, καθώς θα τεθεί αντιμέτωπη με την επικίνδυνη Λέστερ από την Αγγλία. Θα παίξει επίσης με την πορτογαλική Μπράγκα, τη φιναλίστ Γιουρόπα Λιγκ του 2011. Θεωρητικά εύκολη η ουκρανική Ζόρια από το 4ο γκρουπ δυναμικότητας, αλλά όχι αμελητέα ποσότητα.

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Φυσικά δεν λείπουν και οι όμιλοι «φωτιά», με δυνατές ομάδες να κοντράρονται για τις δύο πρώτες θέσεις. Για παράδειγμα ο 6ος όμιλος, με Νάπολι, Σοσιεδάδ και Αλκμααρ (μαζί με Ριέκα), ενώ και ο 8ος όμιλος έχει ενδιαφέρον με τις μονομαχίες μεταξύ των Σέλτικ, Σπάρτα Πράγας, Μίλαν και Λιλ.

Η κλήρωση των ομίλων

1oς Ομιλος

2ος Ομιλος

Ρόμα

Αρσεναλ

Γιουνγκ Μπόις

Ραπίντ Βιέννης

Κλουζ

Μόλντε

ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Ντάνταλκ

3ος Ομιλος

4ος Ομιλος

Λεβερκούζεν

Μπενφίκα

Σλάβια Πράγας

Σταντάρ Λιέγης

Χάποελ Μπιρ-Σεβά

Ρέιντζερς

Νις

Λεχ Πόζναν

5ος Ομιλος

6ος Ομιλος

Αϊντχόφεν

Νάπολι

ΠΑΟΚ

Σοσιεδάδ

Γρανάδα

Αλκμααρ

Ομόνοια

Ριέκα

7ος Ομιλος

8ος Ομιλος

Μπράγκα

Σέλτικ

Λέστερ

Σπάρτα Πράγας

ΑΕΚ

Μίλαν

Ζόρια

Λιλ

9ος Ομιλος

10ος Ομιλος

Βιγιαρεάλ

Τότεναμ

Καραμπάγκ

Λουντογκόρετς

Μακάμπι Τελ Αβίβ

Λίντσερ

Σίβασπορ

Αντβέρπ

11ος Ομιλος

12ος Ομιλος

ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Γάνδη

Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Ερυθρός Αστέρας

Φέγενορντ

Χόφενχαϊμ

Βόλφσμπεργκερ

Σλόβαν Λίμπερετς

 

UEFA Europa League 2020-2021

Το UEFA Europa League θα είναι η 50ή σεζόν του ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Ευρώπης που διοργανώνεται από την UEFA και η 12η σεζόν από τότε που μετονομάστηκε από Κύπελλο UEFA σε UEFA Europa League.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στην Κολωνία και ο νικητής του ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ 2020 21 θα παίξει εναντίον του νικητή του Τσάμπιονς Λιγκ 2020-21 για το UEFA Super Cup.

Ο νικητής του Γιουρόπα Λιγκ 2021 θα κερδίσει αυτομάτως την πρόκριση στους ομίλους για το UEFA Champions League 2021-22. Αν έχει ήδη προκριθεί μέσω του πρωταθλήματος, η θέση θα δοθεί στην επόμενη ομάδα της βαθμολογίας.

Συνολικά 215 ομάδες από τις 55 χώρες των μελών της UEFA θα συμμετάσχουν στο UEFA Europa League 2021. Η κατάταξη των χωρών προκύπτει με βάση τους συντελεστές της UEFA και χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό του αριθμού των συμμετεχουσών ομάδων για κάθε χώρα. 

UEFA Europa League

Η κλήρωση Γιουρόπα Λιγκ που γίνεται στις αρχές Ιουνίου κάθε έτους, ορίζει και την έναρξη της διοργάνωσης που ξεκινά στα τέλη Ιουνίου με την προ-προκριματική φάση και συνεχίζεται με τη διεξαγωγή 3 γύρων προκριματικά Γιουρόπα Λιγκ. Στον δεύτερο προκριματικό γύρο στο Γιουρόπα Λιγκ 2020-21 από ελληνικής πλευράς συμμετέχουν Αρης και ΟΦΗ, ενώ η ΑΕΚ συμμετέχει στον τρίτο προκριματικό. Ακολουθούν τα πλέι οφ και στη συνέχεια η φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ που αποτελείται από 12 ομίλους των 4 ομάδων. Εκεί οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας συνεχίζουν στη φάση των 32, στην οποία μπαίνουν και οι 8 σύλλογοι που τερμάτισαν στην τρίτη θέση των ομίλων του Champions League. Ακολουθεί η φάση των 16, τα προημιτελικά, τα ημιτελικά και ο μεγάλος τελικός του Ευρώπα Λιγκ που θα διεξαχθεί στο Γκντανσκ της Πολωνίας (στο στάδιο Ενέρτζα).

Στο Kingbet μπορείτε να βρείτε αναλύσεις για κάθε αγώνα του UEFA Europa League 2020-21, από την προ-προκριματική φάση μέχρι και τον τελικό. Προγνωστικά στοιχήματος Europa League από τους κορυφαίους tipsters του στοιχηματικού χώρου, τη βαθμολογία και τη φόρμα για κάθε όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ σήμερα, την προϊστορία των αγώνων, το πρόγραμμα του Europa League 2021, τα αποτελέσματα Europa League, εξειδικευμένα στατιστικά για πάρα πολλές κατηγορίες ειδικών στοιχημάτων και όλα όσα πρέπει να ξέρετε για στοίχημα Europa League. Ακόμη θα βρείτε τις αποδόσεις στοιχήματος από τις Νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες, για όλα τα ματς του Europa League, τους τζίρους στοιχήματος αλλά και προγνωστικά στοιχήματος για όλους τους αγώνες από το κουπόνι ΟΠΑΠ και πάμε στοίχημα.

 

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip