Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

17.01.20|11:44

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός: Ειδικά στοιχήματα για ό,τι μπορείς να φανταστείς στα ματς της Euroleague

ολυμπιακός-παναθηναϊκός-ειδικά-στοι-158197

Ο Ολυμπιακός στις 20:30 υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ και ο Παναθηναϊκός μία ώρα αργότερα φιλοξενεί τη Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ήττα στο ντεμπούτο του Γιώργου Μπαρτζώκα από την Αλμπά την περασμένη Τρίτη, θα επιχειρήσουν να… ρεφάρουν και να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για πρόκριση στα πλέι οφ. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός νίκησε την Τετάρτη την Μπάγερν και παρέμεινε όχι μόνο σε τροχιά πλέι οφ, αλλά κοιτάζει ακόμα ψηλότερα.

Τα προγνωστικά των σημερινών αγώνων της Euroleague

 

Ειδικά στοιχήματα Ολυμπιακός – Μπάγερν

Στην κατηγορία «Πες το κι έγινε» του Stoiximan (ειδικά στοιχήματα δηλαδή που ζήτησαν οι παίκτες και η στοιχηματική άνοιξε την αντίστοιχη αγορά) μπορούμε να βρούμε πολλά και ενδιαφέροντα ειδικά στοιχήματα που αφορούν τον αγώνα του ΣΕΦ. Συνδυαστικά bet που αφορούν εύστοχα τρίποντα παικτών και ασίστ, νίκες και over, ριμπάουντ και ασίστ και πολλά ακόμα.

 

Δες εδώ τα ειδικά στοιχήματα και τις αποδόσεις ?

Ολυμπιακός - Μπάγερν ειδικά

 

Ειδικά στοιχήματα Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις

Ακόμα περισσότερες οι επιλογές σε combo ειδικά στοιχήματα στο Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις. Όπως βλέπετε υπάρχει στοίχημα από Ημίχρονο Τελικό+over 0,5 τρίποντο Παπαπέτρου μέχρι Νικητής Τζάμπολ+Να πάει το ματς στην παράταση! Εμπνευση να έχει κάποιος…

 

Δες εδώ τα ειδικά στοιχήματα και τις αποδόσεις ?

Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις ειδικά στοιχήματα

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip