Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

04.10.19|08:40

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Ευρωλίγκα 2019-2020: Μακροχρόνια στοιχήματα, αποδόσεις, φαβορί

ευρωλίγκα-2019-2020-μακροχρόνια-στοιχήματα-163153

Καλοκαίρι πολύ σημαντικών εξελίξεων όσον αφορά στα δρώμενα της Ευρωλίγκας. Οι ομάδες της διοργάνωσης αυξήθηκαν από 16 σε 18, με το πρόγραμμα να ξεκινά στις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου. Αλμπα, Βαλένθια και Ερυθρός Αστέρας επιστρέφουν στη διοργάνωση αντικαθιστώντας Νταρουσάφακα, Γκραν Κανάρια και Μπούντουτσνοστ, ενώ την εμφάνισή τους στο τοπ επίπεδο θα κάνουν φέτος και οι Βιλερμπάν, Ζενίτ. Στόχος των 18 ομάδων φυσικά, να φτάσουν στο τέλος του δρόμου και την Αρένα της Κολωνίας που θα φιλοξενήσει το Φάιναλ Φορ στα τέλη Μαΐου.

Αποδόσεις κατάκτησης Ευρωλίγκας

Λίγους μήνες μετά το βράδυ που η ΤΣΣΚΑ ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης, οι ομάδες που συμμετείχαν στο Φάιναλ Φορ της Βιτόρια συγκαταλέγονται στα πρώτα φαβορί για να ανέβουν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Ρεάλ και Φενέρμπαχτσε διατήρησαν τα βασικότερα κομμάτια του φετινού παζλ και φαντάζουν ως οι πιο πιθανές διεκδικήτριες της κορυφής βάσει αποδόσεων.

Αμφότερες προσφέρονται στο 5.00, με την Μπαρτσελόνα να τις ακολουθεί στο 5.50. Οι «μπλαουγκράνα» είναι τρομερά ενισχυμένοι με την έλευση των Χίγκινς, Αμπρίνες, Μίροτιτς και Ντέιβις, μοιάζοντας αποφασισμένοι να επιστρέψουν για τα καλά στο προσκήνιο. Σε τιμές επταπλασιασμού προσφέρεται στον Stoiximan η κάτοχος ΤΣΣΚΑ, έχοντας χάσει τους κινητήριους μοχλούς της περιφέρειας (Ντε Κολό, Ροντρίγκεθ και Χίγκινς).

Παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ την προηγούμενη σεζόν, η Εφές αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη με τη συμμετοχή της στον τελικό της Ευρωλίγκας. Ο Αταμάν μπόρεσε να κρατήσει στην  Πόλη τα σημαντικότερα κομμάτια του περσινού ρόστερ, με τους Τούρκους να είναι το πέμπτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου (12.00). Καλές κινήσεις έχει κάνει και η Χίμκι που βρίσκεται σε απόδοση 15.00.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Στο 20.00 τιμάται η επιστροφή του Παναθηναϊκού στον θρόνο. Οι «πράσινοι» πλέον πορεύονται με τον Αργύρη Πεδουλάκη στο τιμόνι μετά τη φυγή του Πιτίνο και έχουν δημιουργήσει ένα ρόστερ ικανό να πρωταγωνιστήσει. Σε ίδια απόδοση η Μιλάνο του Ετόρε Μεσίνα αλλά και η Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

 

Eιδικά στοιχήματα σε Ελλάδα, Ευρωλίγκα & NBA!

 

Επόμενος στη λίστα των διεκδικητών ο Ολυμπιακός, στο 30.00. Οι «ερυθρόλευκοι» άλλαξαν σε πολύ σημαντικό βαθμό το έμψυχο δυναμικό τους σε σχέση με πέρυσι, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να παραμένει ωστόσο στο τιμόνι.

Εχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα ξεκινήσουν τη σεζόν οι «αιώνιοι», με το πρόγραμμα Ευρωλίγκα να μοιάζει αρκετά καλό γι’ αυτούς στις πρώτες αγωνιστικές.

Αποδόσεις πρόκρισης στο Φάιναλ Φορ

Η Φενέρμπαχτσε μετρά πέντε σερί συμμετοχές στο Φάιναλ Φορ της διοργάνωσης και η πρόκριση της στην τελική τετράδα προσφέρεται στο 1.35. Η Ρεάλ βρίσκεται στο 1.40, ενώ ακολουθούν οι Μπαρτσελόνα (1.45), ΤΣΣΚΑ (1.60) και Εφές σε τιμές τριπλασιασμού. Απέχοντας από το Φάιναλ Φορ τα τελευταία επτά χρόνια (τελευταία συμμετοχή το 2012), η επιστροφή του Παναθηναϊκού προσφέρεται στο 6.00. Οσον αφορά στον έτερο ελληνικό εκπρόσωπο, τον Ολυμπιακό, το ενδεχόμενο να βρεθεί στην Κολωνία τον επόμενο Μάιο τιμάται στο 9.00.

Αποδόσεις εισόδου στα πλέι οφ

Με το επίπεδο δυσκολίας να ανεβαίνει φέτος, ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει ό,τι αφορά στο πλασάρισμα των ομάδων εντός της πρώτης οκτάδας. Οι αποδόσεις για Φενέρμπαχτσε, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ δεν ξεπερνούν το 1.10, ενώ οι πιθανότητες είναι και με το μέρος της Εφές (1.35).  Ακολουθεί στη λίστα η Χίμκι του 1.50, με τη Μιλάνο να προσφέρεται στο 1.65. Φαβορί για είσοδο στην post – season και ο Παναθηναϊκός του 1.70, με το αντίθετο ενδεχόμενο να προσφέρεται στο 2.08.

 

Stoiximan.gr, το παιχνίδι σου καλύτερο ΕΔΩ!

 

Στο 1.95 η επιστροφή της Μακάμπι στην οκτάδα, ενώ το να μην τα καταφέρει βρίσκεται σε απόδοση 1.80.  Μετά την περσινή αποτυχία να συμμετάσχει στα πλέι οφ, ο Ολυμπιακός καλείται να επιστρέψει στην… κανονικότητα φέτος με την είσοδο του να προσφέρεται στο 2.50. Σε απόδοση 1.50 βρίσκεται το ενδεχόμενο να αποτύχει. Δύο σερί παρουσίες στα πλέι οφ μετρά η Ζαλγκίρις, ωστόσο φέτος θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο έργο. Κάτι τέτοιο άλλωστε αποτυπώνεται και από τις αποδόσεις, με την είσοδό της να προσφέρεται σε απόδοση πενταπλασιασμού.

Πρώτος προπονητής που θα αποχωρήσει

Μόλις δύο από τις δεκαοκτώ ομάδες της Ευρωλίγκας άλλαξαν προπονητή το καλοκαίρι! Ο Παναθηναϊκός που αντικατέστησε τον Ρικ Πιτίνο με τον Αργύρη Πεδουλάκη και η Μιλάνο που έφερε τον Ετόρε Μεσίνα στη θέση του Σιμόνε Πιανιτζιάνι. Ποιος θα είναι όμως ο πρώτος κόουτς που θα αποχωρήσει μετά την έναρξη της κανονικής διάρκειας;

Η Μπασκόνια «χτίζει παράδοση» την τελευταία διετία, αφού και τις δύο φορές ήταν εκείνη που… άνοιξε τον χορό. Οι αποδόσεις μοιάζουν επηρεασμένες από την… τάση των Βάσκων, με τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς να προσφέρεται στο 5.00. Ακολουθεί ο Χοάν Πλάθα της πρωτάρας Ζενίτ με 6.00, όπως και ο Αργύρης Πεδουλάκης με ίδια απόδοση. Σε τιμές επταπλασιασμού οι Μίτροβιτς (Βιλερμπάν), Κουρτινάιτις (Χίμκι), ενώ στο 8.00 προσφέρεται ο Πονσαρνάου της Βαλένθια.

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip