Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

24.10.20|10:22

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Προγνωστικά e-Sports: The Veterans Rematch

προγνωστικά-e-sports-the-veterans-rematch-163848

Δύο γεγονότα έλαβαν χώρα την προηγούμενη Κυριακή, η G2 Esports κέρδισε την Gen.G επιβεβαιώνοντας το 1,83 και κέρδισε με 3-0 σκορ στους χάρτες, πληρώνοντας το 4,75. Κάναμε το 2/2 και συνεχίζουμε με τον σημερινό αγώνα.

 

 

Πρώτος ημιτελικός

Στις 13:00 περίπου ώρα Ελλάδος θα ξεκινήσει ο πρώτος ημιτελικός του Worlds 2020, DAMWON Gaming (1,36 από 1,40) ενάντια στην G2 Esports (3,00 από 2,75), αποδόσεις από την Bet365. Σύμφωνα με τις δηλώσεις των παικτών της DAMWON αυτό το rematch το αποζητούσαν! Πέρσι στον προημιτελικό έχασαν από την G2 με 3-1 σκορ και δεν της ήταν δύσκολο της G2 να περάσει στον ημιτελικό και στον τελικό ύστερα τον οποίο και έχασε. Βέβαια πέρυσι η DAMWON έκανε μεγάλη κούρσα προκειμένου να φτάσει στα προημιτελικά. Ξεκίνησε από τους ομίλους της Play –In Φάσης του Worlds 2019! Οι προσδοκίες από αυτή την ομάδα ήταν πολλές αλλά το timing και το meta της περιόδου ευνοούσε την G2. Αλλά αυτά ήταν πέρυσι.

Στο φετινό Worlds 2020 τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Η DAMWON φέτος δεν έχει ιδρώσει, δεν έχει κουραστεί να φτάσει έως εδώ, δεν έχει αναγκαστεί να δείξει τη στρατηγική της και το κυριότερο δεν έχει χρειαστεί να το κάνει αυτό από τα μέσα της Summer Season της LCK και ύστερα. Το meta του κάθε patch φαίνεται να την βολεύει! Κάτι που δεν μπορούμε να πούμε για την G2, η οποία ναι μεν πέρασε στο παγκόσμιο ως πρωταθλήτρια της LEC αλλά δεν είχε καθόλου εύκολο Summer Split. Τις όποιες δυσκολίες και αν είχε πάντως η G2 τις ξεπέρασε, αν και δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι το current meta την ευνοεί σίγουρα πάντως τις δίνει επιλογές.

Σε γενικές γραμμές και από την έως τώρα πορεία των ομάδων τα συμπεράσματα τα οποία βγαίνουν είναι ότι η DAMWON χρησιμοποιεί τις γνώσεις τις οποίες αποκόμισε από το Mid Season Cup 2020 (!!!) και αναδιοργάνωσε εντελώς τις στρατηγικές και την εκτέλεση αυτών, τηρώντας την πειθαρχία των κινήσεων σε απόλυτο βαθμό! Ουσιαστικά αυτό που βλέπουμε φέτος από την DAMWON είναι το πώς μια ομάδα χρησιμοποιεί τις τακτικές της LPL με τις στρατηγικές της LCK και την εξέλιξη μιας νέας φόρμουλας! Αν μη τι άλλο είναι καταπληκτικό να το βλέπεις στην πράξη γιατί ναι μεν στην θεωρία είναι εύκολο αλλά στην πράξη δεν θα το έλεγα. Χρειάζεται ταλέντο και πολύς κόπος για να το φέρει σε πέρας σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα! Και άλλες ομάδες το προσπάθησαν και το προσπαθούν ακόμα αλλά δεν φαίνεται να τα καταφέρνουν.

Όσον αφορά την G2 τα πράγματα είναι απλά. Υπήρξε και υπάρχει ακόμα θα πω εγώ ένα αίσθημα κόπωσης. Είναι πολύ δύσκολο για κάθε ομάδα να πετυχαίνει διαρκώς το top των ικανοτήτων της σε οποιαδήποτε διοργάνωση και να συμμετέχει, να πρωταγωνιστεί κιόλας σε αυτές με αξιώσεις για τίτλους και να μην έχει κάποια στιγμή κοιλιά. Το θέμα είναι πότε θα γίνει αυτή η κοιλιά και για πόσο καιρό! Αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Πάντως η G2 αυτό το αντιμετώπισε στο Summer Split και λίγο στην φάση των ομίλων. Ενδεχομένως να ήταν και το καλύτερο για αυτήν προκειμένου να μπορεί να αποδώσει όποτε «χρειάζεται».

 

 

Υπ’ αυτό το πρίσμα της εκτεταμένης ανάλυσης νομίζω ότι ήρθε η ώρα να επεκταθούμε στο current game approach της κάθε ομάδας. Στο current meta έχουμε δει ότι οι junglers επηρεάζουν το παιχνίδι σε μεγάλο βαθμό. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα γιατί πολύ απλά θα πρέπει να έχουν πολύ καλό laning phase και να μπορούν να καλύπτουν τους junglers τους όπου και όποτε αυτό χρειάζεται. Επίσης έχουμε δει ότι οι supporters έχουν τεράστια αξία ειδικά όταν ξεκινούν να σετάρουν τον χάρτη προς όφελος της ομάδας. Η DAMWON επιτίθεται με τον jungler και τον Top Laner με την συνεργία του Mid Laner και το Bot Lane να εκτελεί από τα μετόπισθεν.

H G2 από την άλλη επιτίθεται με τον Mid Laner και το Bot Lane ενώ ο Jungler και o Top Laner χτυπάνε από τα άκρα προς τα μετόπισθεν της αντίπαλης ομάδας. Τι σημαίνει αυτό; Ότι επί της ουσίας οι εκ διαμέτρου αντίθετες επιθετικές στρατηγικές αλληλοεξουδετερώνονται. Οπότε χρειάζεται κάτι περαιτέρω από την εκτέλεση της στρατηγικής σου ως ομάδα, χρειάζεται έμπνευση και φαντασία. Και αυτό δεν το έχουμε δει από την DAMWON γιατί πολύ απλά δεν κατάφερε να την πιέσει καμία ομάδα ως τώρα. Από την άλλη δεν το έχουμε δει ούτε από την G2 γιατί πολύ απλά δεν χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσει ακόμα, αλλά ξέρουμε ότι μπορεί να το κάνει!

Οι αποδόσεις για μένα είναι λάθος. Η G2 είναι η ομάδα που μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε ομάδα σε αγώνες Best Of 5. Η έλλειψη δεδομένων από την DAMWON είναι που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τις αποδόσεις. Και αυτό το πιστώνω ως επιτυχία στην DAMWON γιατί αυτό σημαίνει εξαιρετική ικανότητα από την μεριά του Coaching Stuff στο να κρατάει κρυφά τα χαρτιά του για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Στο δια ταύτα, εκτιμώ ότι ο αγώνας θα είναι δύσκολος και για τις δύο ομάδες. Το κίνητρο είναι μεγάλο. Το Over 4.5 χάρτες στο 2,75 της Bet365 από το 2,62 είναι πολύ καλό δεδομένου του ρίσκου στο οποίο εμπεριέχει και το αγοράζω. Αμφιταλαντεύομαι αναφορικά με τον νικητή της αναμέτρησης. Η λογική λέει DAMWON το ένστικτο λέει G2 και σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως ακούω το ένστικτο οπότε και θα αγοράσω την νίκη της G2, είναι η LCK Killer σε τελική ανάλυση.

Αυτά λοιπόν και για σήμερα. Καλή μας τύχη και καλά να περνάτε.

Αν θέλετε, τα λέμε και στο twitter.

Tank

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip