Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

20.07.19|05:55

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Εθνική Ελλάδας ποδοσφαίρου: Οι πιθανοί προπονητές

εθνική-ελλάδας-ποδοσφαίρου-οι-πιθανο-165515

Αναστασιάδης τέλος και επίσημα! Αυτό που όλοι είχαμε καταλάβει έπειτα από την εντός έδρας ήττα της Εθνικής Ελλάδας από την Αρμενία με 3-2, για την τέταρτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020, έγινε πραγματικότητα.

Τι πρέπει να γίνει πλέον; Να βρεθεί ο νέος προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Τα σενάρια και τα ονόματα είναι πολλά και βάσει των στοιχηματικών, υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει…

Φαβορί ο Δέλλας για την Εθνική Ελλάδας

Το πρώτο όνομα που ακούγεται έντονα για τον πάγκο της Εθνικής είναι ο πρώην διεθνής στόπερ και ένας εκ των πρωταθλητών Ευρώπης το 2004, Τραϊανός Δέλλας. Η απόδοση του στη Novibet είναι 1.75.

Ανέλαβε καθήκοντα προπονητή για πρώτη φορά το 2013 στην ΑΕΚ, όταν ήταν στην Γ’ Εθνική. Την ανέβασε στη Φούτμπολ Λιγκ και ύστερα στη Σούπερ Λιγκ το 2015. Τον Οκτώβρη του ίδιου έτους αποχώρησε από τον «Δικέφαλο». Τον Νοέμβριο ανέλαβε τον Ατρόμητο για δέκα μήνες, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε την πέρασε στον πάγκο του Παναιτωλικού.

Τα φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας

Οι μεγάλες διοργανώσεις είναι στη Novibet

Οι πιθανοί προπονητές της Ελλάδας

Ακόμη δύο πρώην τεχνικοί της ΑΕΚ είναι υποψήφιοι να αναλάβουν το ομοσπονδιακό μας συγκρότημα. Ο λόγος για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, τον οποίο βρίσκουμε στη Novibet σε απόδοση 2.25, αλλά και τον Μανόλο Χιμένεθ, σε απόδοση 4.50.

Πιο μακριά στη λίστα των πιθανών αντικαταστατών του Αγγελου Αναστασιάδη βρίσκεται ο Αγγελος Ποστέκογλου (11.00), ο Σάκης Τσιώλης (18.00) και ο Τάκης Λεμονής (21.00).

Πιθανότητες έχουν και οι Μίτσελ, Μπάγεβιτς, τους οποίους συναντάμε στη Novibet σε απόδοση 51.00.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip