ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ
Βουλευτικές Εκλογές 2019: Τα ποσοστά των κομμάτων, Head to Head, αποδόσεις | Kingbet.net

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

07.07.2019

Βουλευτικές Εκλογές 2019: Τα ποσοστά των κομμάτων, Head to Head, αποδόσεις

Μοιράσου το σε:
Νίκος Κοτσαρίνης

Μετά τις Ευρωεκλογές και τις Αυτοδιοικητικές ήρθε η ώρα και για τις Βουλευτικές Εκλογές, την Κυριακή 7 Ιουλίου.

Πολλές στοιχηματικές προσφέρουν αγορές που αφορούν τις Εθνικές εκλογές 2019, με τα στοιχήματα να «δείχνουν» την εικόνα που υπάρχει πριν ανοίξουν οι κάλπες. Από ‘κει και πέρα, σειρά θα πάρουν τα επίσημα αποτελέσματα εκλογών, τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

Η «αύρα» της Νέας Δημοκρατίας ήταν εμφανέστατη τους τελευταίους μήνες και κάτι τέτοιο αποδείχθηκε και μέσω των αποτελεσμάτων στις Ευρωεκλογές. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκέντρωσε το 33.11% των ψήφων, έχοντας διαφορά στα όρια του… διψήφιου από τον ΣΥΡΙΖΑ που έφτασε στο 23,7%. 

Τα ποσοστά αυτά προφανώς και αποτελούν ένα δείγμα γραφής, αλλά ασφαλώς και δεν είναι δεδομένο πως τα δύο κόμματα θα κινηθούν σε ανάλογα ποσοστά και τώρα.

Τα ποσοστά των κομμάτων

Οσον αφορά στα ποσοστά των κομμάτων τώρα, οι αποδόσεις εκλογές 2019 μοιάζουν επηρεασμένες σε μεγάλο βαθμό από τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών. Στο 37,5% έχει μεταφερθεί το line της Νέας Δημοκρατίας, με το over στο 1.70 και το under στο 2.07.

Σχεδόν δέκα μονάδες πιο κάτω έχει τεθεί αυτό του ΣΥΡΙΖΑ (27,0), με τις το under στο 1.65 και το over στο 2.17 σχετικά με το αν κατορθώσει να το ξεπεράσει.

Από τους νικητές των Ευρωεκλογών μπορεί να θεωρηθεί το Κίνημα Αλλαγής, φτάνοντας το 7,7%. Οι προβλέψεις μάλιστα αναφέρουν πως είναι πιθανό αυτό το ποσοστό να αυξηθεί στις Εθνικές Εκλογές. Σε απόδοση 1.87 προσφέρεται το Under 7,5% με το Over να είναι  επίσης στο 1.87.

 

στοιχημα εθνικες εκλογες 2019
Δες τις αποδόσεις για τις Βουλευτικές εκλογές

 

Τα υπόλοιπα κόμματα

Οσον αφορά στα υπόλοιπα κόμματα, μάχη για να ξεπεράσει στο 5,2% αναμένεται να δώσει το Κ.Κ.Ε με το Over να τιμάται στο 1.85 και το Under στο 1.90. Στο 3,9 είναι τοποθετημένο και το line που αφορά στη Χρυσή Αυγή. Και σε αυτή την περίπτωση το σετ είναι μοιρασμένο (1.87-1.87). Σε… ανερχόμενη δύναμη αναδείχθηκε η Ελληνική Λύση, λαμβάνοντας ένα ποσοστό της τάξεως του 4,18% στις Ευρωεκλογές. Το Over 3,2% στις επερχόμενες Εκλογές βρίσκεται στο 1.75  και το Under σε τιμές διπλασιασμού. Οσον αφορά στο MeRA25, το line έχει τεθεί στο 3,8% με το under στο 1.75 και το over στο 2.00.

Head to Head Στοιχήματα

Στη Novibet προσφέρονται επίσης στοιχήματα που αφορούν στο ποιο κόμμα θα συγκεντρώσει μεγαλύτερο ποσοστό μεταξύ δύο. Ανάμεσα σε Χρυσή Αυγή και Ελληνική Λύση, η πρώτη προσφέρεται στο 1.45 και η δεύτερη στο 2.65. Ως φαβορί λογίζεται η Χρυσή Αυγή (1.75) και απέναντι στο MeRA25 του Γιάννη Βαρουφάκη (2.00).  Αναφορικά τώρα με τη σύγκριση του MeRA25 και της Ελληνικής Λύσης, οι αποδόσεις είναι τοποθετημένες στο 1.40 για το πρώτο κόμμα και το 2.80 για το δεύτερο. 

Οι διαφορές των κομμάτων

Στα όρια του διψήφιου υπολογίζεται να είναι η διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και Σύριζα, με το όριο να είναι τοποθετημένο στις 10,5 μονάδες υπέρ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σε απόδοση 1.87 προσφέρεται τόσο το ενδεχόμενο να καλυφθεί όσο και το να μην συμβεί κάτι τέτοιο. Αναφορικά με Κίνημα Αλλαγής και Κ.Κ.Ε., το πρώτο κόμμα έχει προβάδισμα 2,5 μονάδων.

Το να είναι μεγαλύτερη η διαφορά βρίσκεται στο 2.05, ενώ το αντίθετο σενάριο στο 1.72. Στη σύγκριση Κινήματος Αλλαγής και Χρυσής Αυγής, το όριο της διαφοράς είναι τοποθετημένο στο 3%. Σε απόδοση 1.55 η πιθανότητα να καλυφθεί το συγκεκριμένο όριο, ενώ στο 2,35 το να είναι η διαφορά μικρότερη των τριών μονάδων. Φαβορί έναντι στη Χρυσή Αυγή είναι το Κ.Κ.Ε., έχοντας αβαντάζ 1,3%. Οι αποδόσεις είναι μοιρασμένες (1.87-1.87) αναφορικά με το τι θα συμβεί στη μεταξύ τους μονομαχία.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

Τώρα αρχίζει το ματς!

Αξιολόγηση

Κορυφαίο Live Στοίχημα!

Αξιολόγηση

Το παιχνίδι ορίζεται από την αρχή! | 21+

Αξιολόγηση

Betting is our Sport!

Αξιολόγηση

Κορυφαίο live betting!

Αξιολόγηση

Bwin Logo

Το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο

Αξιολόγηση

Στο παιχνίδι είμαστε μαζί

Αξιολόγηση

Winmasters Logo

30.000 Live παιχνίδια κάθε μήνα! | 21+

Αξιολόγηση

Sportingbet Logo

Το παιχνίδι… ζωντανεύει!

Αξιολόγηση

Vistabet Logo

Το παιχνίδι σε άλλη διάσταση

Αξιολόγηση

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Απόκτησε την αγαπημένη σου εφημερίδα ψηφιακά

King bet Εφημερίδα

ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΟΥ