Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

15.07.20|10:03

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Προγνωστικά e-Sports: Με τρεις επιλογές

προγνωστικά-e-sports-με-τρεις-επιλογές-168737

Με δυο στα τέσσερα κινηθήκαμε στο προηγούμενο τετραήμερο και με μια… άνοστη ισοπαλία. Δεν μου άρεσε καθόλου έτσι όπως ήρθε αλλά το δέχομαι και προχωράω παρακάτω.

Για το διήμερο έχω κρατήσει μετά από πολύ σκέψη τρεις αγώνες.

Τετάρτη

Σήμερα στις 11:00 ώρα Ελλάδος θα ξεκινήσει ο αγώνας της LCK ανάμεσα σε Afreeca Freecs (3.40) και Gen.G (1.30). Το σετ θα μπορούσε να ήταν λίγο πιο… γενναιόδωρο παρά ταύτα δεν θεωρώ ότι η Gen.G δεν είναι το σωστό φαβορί ειδικά βάση της εικόνας τους. Αλλά θεωρώ επίσης και την Afreeca πολύ δυνατή και εμφανώς δουλεμένη ομάδα. Είναι ωραίο το over στο 2,20 της Bet365 και το αγοράζω.

Λίγο αργότερα στις 12:00 ώρα Ελλάδος θα ξεκινήσει ο αγώνας για την LPL ανάμεσα στις eStar Gaming (1.72) και Oh My God (2.00). Προσωπικά θεωρώ τη δεδομένη χρονική στιγμή την Oh My God καλύτερη της eStar. Δεν ξέρω τι όνειρο έχουν δει οι book και έχουν βγάλει αουτσάιντερ την OMG και ποιος είμαι εγώ να τους το χαλάσω! Θα αγοράσω τη νίκη της Oh My God στο 2,00 της Bet365.

Πέμπτη

Αρχικά είχα σκοπό να ποντάρω σε τρεις αγώνες για την Πέμπτη. Αλλά επειδή και το ΠΣΚ θα είναι κατά πως φαίνεται βεβαρυμμένο θα κρατηθώ μεσοβδόμαδα και θα κρατήσω ένα over, στον αγώνα της SeolHaeOne Prince (3.00) με την SANDBOX Gaming (1.36), στο πολύ ωραίο 2,20 της Bet365.

Με αυτά λοιπόν θα πορευτούμε με το επόμενο κείμενο να έρχεται την Παρασκευή για το πολύ δυνατό ΠΣΚ .

Αν θέλετε, τα λέμε και στο twitter.

Tank

#gamersvsCOVID19 #PlayApartTogether

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip