Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

13.07.21|10:57

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Δίνει 4.50 το Γκόλντεν Σλαμ του Τζόκοβιτς

δίνει-4-50-το-γκόλντεν-σλαμ-του-τζόκοβιτς-169550

Οι φίλοι του τένις είχαν αρχίσει να το ψιθυρίζουν από την αρχή της χρονιάς. Οι ψίθυροι εντάθηκαν μετά την κατάκτηση του Αυστραλιανού Οπεν από τον Νόβακ Τζόκοβιτς και έγιναν φωνές όταν πήρε και το Ρολάν Γκαρός. Πλέον, μετά το θρίαμβό του και στο Γουίμπλεντον, όπου έχασε όλα κι όλα δύο σετ, όλοι πια το λένε: ο Νόλε έχει την απόλυτη ευκαιρία να κάνει Γκόλντεν Σλαμ! Και φυσικά δεν θα γινόταν να μην υπάρχει σχετικό στοίχημα, ακόμα και μετά τη δήλωσή του πως δεν είναι σίγουρος αν θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

 

Το Γκραν Σλαμ είναι το ιερό δισκοπότηρο του τένις. Η κατάκτηση των τεσσάρων μεγάλων τουρνουά σε μία σεζόν δεν είναι κάτι εύκολο. Στη μοντέρνα εποχή του αθλήματος (που ορίζεται από το 1968, όταν καθιερώθηκε το σύστημα των Οπεν), μόνο ο θρυλικός Ροντ Λέιβερ έκανε Γκραν Σλαμ, το 1969, ενώ έκτοτε το πιο κοντινό ήταν οι τέσσερις διαδοχικοί τίτλοι του Τζόκοβιτς από το 2015 ως το 2016, αλλά όχι σε μία ημερολογιακή χρονιά. Στο γυναικείο τουρ, Γκραν Σλαμ έχουν κάνει η Μάργκαρετ Κορτ, το 1970, και η Στέφι Γκραφ το 1988. Μόνο που η Γερμανίδα το πήγε ένα βήμα παραπέρα, αφού την ίδια χρονιά πήρε το χρυσό και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σεούλ και για χάρη της δημιουργήθηκε ο όρος Γκόλντεν Σλαμ.

Αυτός είναι ο στόχος και του Νόβακ Τζόκοβιτς φέτος. Ο Σέρβος ήδη έπιασε στους 20 τίτλους τους άλλους δύο εκπροσώπους της Big 3, Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ, και πλέον το ταβάνι είναι όπου το ορίσει ο ίδιος. Αν φέτος κατακτήσει το Γκόλντεν Σλαμ, τότε όποιος τον πίστεψε και πόνταρε στο ειδικό στοίχημα της Novibet θα πληρωθεί σε απόδοση 4.50.

Ολυμπιακοί Αγώνες

To χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο είναι η «λευκή φάλαινα» του Νόβακ Τζόκοβιτς. Η καλύτερή του επίδοση είναι το χάλκινο στο Πεκίνο, το 2008. Μερικές εκατοντάδες μίλια ανατολικότερα, στο Τόκυο, θα διεκδικήσει το πρώτο του χρυσό. Η νίκη του στη σκληρή επιφάνεια του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου της ιαπωνικής πρωτεύουσας πληρώνει 2.25. Βασικός αντίπαλός του, κατά τις στοιχηματικές, είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, σε απόδοση 4.50, ενώ ακολουθούν οι Μεντβέντεφ (5.50) και Φέντερερ (6.50). Από τους Ολυμπιακούς θα απουσιάσουν Τιμ, Ρούμπλεφ και Ναδάλ. Βεβαίως αν κάτι περιπλέκει την κατάσταση, αυτή είναι η δήλωσή του πως είναι 50-50 αν θα πάει στην Ιαπωνία για τους Αγώνες.

 

 

US Open

Αν πάρει το χρυσό μετάλλιο στο Τόκυο, τότε όλα θα κριθούν στα κορτ του Φλάσινγκ Μέντοους, στη Νέα Υόρκη, στις αρχές Σεπτέμβρη. Ηδη ο Τζόκοβιτς είναι το φαβορί για να πάρει και εκεί τον τίτλο, τον τέταρτό του στο Αμερικανικό Οπεν. Η απόδοσή του παίζει στο 1.90, πολύ χαμηλότερα από τον βασικό αντίπαλό του, τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, που βρίσκεται στο 6.25. Στο 8.00 Ναδάλ και Τιμ, στο 11.50 ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip