Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

20.01.21|09:16

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Επόμενη ομάδα Κριστιάνο Ρονάλντο: Φαβορί η Παρί

επόμενη-ομάδα-κριστιάνο-ρονάλντο-φαβ-157453

Η φετινή Γιουβέντους προβληματίζει με την απόδοσή της. Ιδιαίτερα όταν από το γήπεδο απουσιάζει η φανέλα με το «7». Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ολόκληρη η Γιουβέντους και φέτος, όμως τα προβλήματα εξακολουθούν. Ο Πορτογάλος, που κοντεύει τα 36 αλλά εξακολουθεί να κάνει ό,τι θέλει τις αντίπαλες άμυνες (και πρόσφατα ξεπέρασε τα γκολ του Πελέ), δεν έχει εκδηλώσει τάσεις φυγής όμως οι στοιχηματικές ήδη προσφέρουν αποδόσεις για τον επόμενο προορισμό του.

 

 

Φαβορί για να έχει τον Ρονάλντο στο ρόστερ της και τη σεζόν 2021-22 είναι η νυν ομάδα του, η Γιουβέντους, όμως η Παρί Σεν Ζερμέν ακολουθεί από κοντά. Η περσινή φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ έχει τα χρήματα, έχει ταλαντούχο ρόστερ, όμως θέλει κάποιον με πραγματική νοοτροπία νικητή στην Ευρώπη ως ηγέτη. Ποιος καλύτερος από τον άνθρωπο των πέντε Τσάμπιονς Λιγκ;

Ακολουθεί μια παλιά του αγάπη: η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η ομάδα με τα χρώματα της οποίας τον έμαθε το ευρύ κοινό, αλλά και ακόμα= μία «πρώην», η Ρεάλ Μαδρίτης και κατόπιν η Μπάγερν. Από εκεί και πέρα, σε μεγαλύτερες αποδόσεις συναντάμε την ομάδα ενός ακόμα θρυλικού νούμερου «7» του ποδοσφαίρου: την Ιντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ, το κινεζικό πρωτάθλημα, αλλά και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, την ομάδα από τα σπλάχνα της οποίας βγήκε αυτός ο μεγάλος ποδοσφαιριστής.

Πάντως, ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας «As» επικαλείται ανθρώπους του Ρονάλντο, οι οποίοι επιμένουν πως στόχος του Πορτογάλου είναι να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Γιουβέντους και να κλείσει την καριέρα του στο Τορίνο.

 

Οι αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Ρονάλντο

Κριστιάνο μεταγραφή

 

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip