Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

21.01.21|09:45

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Cobra Kai: Ποιος θα κερδίσει το τουρνουά καράτε της τέταρτης σεζόν;

cobra-kai-ποιος-θα-κερδίσει-το-τουρνουά-καράτ-157405

Πάνε 37 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου Karate Kid, όμως ο μύθος του ντότζο του Μίστερ Μιγιάγκι ζει ακόμα μέσα από την εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά Cobra Kai του Netflix. Την τρίτη σεζόν παρακολούθησαν 44 εκατομμύρια λογαριασμοί σε όλον τον κόσμο, μέσα σε μόλις δέκα μέρες από την κυκλοφορία της. Μπορεί να απέχουμε μήνες από την τέταρτη σεζόν, όμως το ενδιαφέρον για το μεγάλο τουρνουά καράτε All-Valley είναι μεγάλο. Ακολουθούν αποδόσεις για τον νικητή του τουρνουά, αλλά και κάποια… απαραίτητα σπόιλερ για τον τρίτο κύκλο. Διαβάστε υπεύθυνα.

 

 

Σε αντίθεση με τη σειρά ταινιών Karate Kid (ειδικά την πρώτη που έχει ως κρεσέντο το τουρνουά All-Valley και τον τελικό του Τζόνι Λόρενς με τον Ντάνιελ Λαρούσο), η σειρά Cobra Kai δεν έχει τόσο σαφή όρια μεταξύ καλού και κακού, επιτρέποντάς της να εμβαθύνει ακόμα περισσότερο στους χαρακτήρες. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε τις δύο πρώτες σεζόν, όπουν ο θεατής δεν ήξερε αν πρέπει να υποστηρίξει τον Λαρούσο ή τον Λόρενς. Πλέον οι δυο τους συνεργάζονται, έχοντας βάλει στην άκρη μια κόντρα κοντά τεσσάρων δεκαετιών, για να αντισταθούν στο ντότζο Cobra Kai του Τζον Κρις, ο οποίος εξακολουθεί να είναι η προσωποποίηση του απόλυτου κακού.

Ποιος θα κερδίσει το τουρνουά καράτε – Οι αποδόσεις

Ο Μιγκέλ Ντίας, ο μαθητής του Τζόνι και του ντότζο Eagle Fang, είναι το φαβορί των στοιχηματικών για να κερδίσει το τουρνουά. Ως χαρακτήρας είναι το αντίστοιχο του έφηβου Ντάνιελ-σαν και αν οι δημιουργοί της σειράς θέλουν να ακολουθήσουν το μονοπάτι της ταινίας, είναι αυτός που (έχοντας περάσει τα πάθη του Ιώβ μέχρι να πάει στο τουρνούα) θα κερδίσει το χρυσό τρόπαιο που πριν από αυτόν είχαν κερδίσει ο Ντάνιελ και ο Τζόνι.

Το δεύτερο φαβορί είναι ο μεγάλος ανταγωνιστής του Μιγκέλ, ο γιος του Τζόνι Λόρενς, Ρόμπι Κιν. Μαθητής του Κρις στo νέο Cobra Kai, όχι μόνο κόντεψε να σκοτώσει τον Μιγκέλ, όχι μόνο είπε ψέματα στον πατέρα του και στον σένσεϊ του, τον Ντάνιελ, αλλά εντάχθηκε στο πιο μοσχθηρό ντότζο της Καλιφόρνια. Η λογική θα τον ήθελε να χάνει στον τελικό, όμως η σειρά έχει αποδείξει ότι δεν πατάει σε παραδοσιακά μονοπάτια.

Από εκεί και πέρα, στις αποδόσεις βρίσκουμε και άλλα ονόματα, όπως της Σαμάνθα Λαρούσο, της Τόρι Νίκολς, αλλά και του Ιλάι «Χοκ» Μόσκοβιτς.

Οι αποδόσεις για τον νικητή του τουρνουά All-Valley Karate

 

Αποδόσεις Κόμπρα Κάι

 

Ποιο ντότζο θα βγάλει τον νικητή

Η σύμπραξη των ντότζο Miyagi-Do και Eagle Fang Karate είναι το φαβορί να βγάλει τον νικητή του τουρνουά, με απόδοση 1.50. Δεύτερο επικρατέστερο το ντότζο Cobra Kai, με 2.40.

Πότε θα βγει ο τέταρτος κύκλος Κόμπρα Κάι

Οι δημιουργοί της σειράς ανακοίνωσαν στα μέσα Ιανουαρίου ότι η συγγραφή της τέταρτης σεζόν έχει ολοκληρωθεί, ενώ τα γυρίσματα συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Η τέταρτη σεζόν αναμένεται να βγει στο Netflix μεταξύ Νοεμβρίου και Ιανουαρίου.

 

 

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip