Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

25.08.21|09:57

Kingbet Kingbet

Big Brother 2021: Πότε θα κάνει πρεμιέρα και οι νέοι παρουσιαστές

big-brother-2021-πότε-θα-κάνει-πρεμιέρα-και-οι-νέοι-π-160240

Το νέο Big Brother ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ την προσεχή Κυριακή, 29 Αυγούστου, στις 21:00 το βράδυ.

Big Brother 2021 παρουσιαστής

Το διάσημο ριάλιτι αναμένεται να έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο, καθώς τις θέσεις που είχαν ο Χάρης Βαρθακούρης ως κεντρικός παρουσιαστής και ο Αντρέας Μικρούτσικος δίπλα του, θα πάρουν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η σύζυγός του Ναταλί Κάκαβα.

Παράλληλα, σχολιάστρια της εκπομπής θα είναι η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη, ενώ στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού θα βρίσκονται 14 νέοι παίκτες παίκτες, που για 15 εβδομάδες θα ανταγωνιστούν για το τρόπαιο του νικητή, το οποίο είναι χρηματικό κι ανέρχεται στις 100.000 ευρώ.

Δείτε το τρέιλερ για το νέο Big Brother:

Big Brother 2021 ώρα και κανάλι

Το νέο Big Brother θα προβάλλεται κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ενώ η παραγωγή υπόσχεται πολλές εκπλήξεις, ανατροπές, συναρπαστικές δοκιμασίες και αποστολές πιο ευρηματικές από ποτέ.

Το δημοφιλές παιχνίδι θα το βλέπουμε και ζωντανά κάθε Κυριακή την ίδια ώρα (21:00). Συγκεκριμένα, τότε θα γίνεται το live show, κατά τη διάρκεια του οποίου, ένας παίκτης κάθε εβδομάδα θα αποχωρεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΚΑΪ έχει αποφασίσει να προβάλλει τα πρώτα δύο επεισόδια, της Δευτέρας (30/8) και της Τρίτης (31/8), στις 21:00 το βράδυ και όχι στις 23:00, δηλαδή στην «οικογενειακή ζώνη», χωρίς να χρειάζεται ειδική σήμανση για τα παιδιά.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αυτό θα γίνει προκειμένου να δουν περισσότεροι τηλεθεατές τα πρώτα επεισόδια και να μπορέσουν να το ακολουθήσουν στην πορεία που θα αλλάξει η ώρα προβολής, αλλά και γιατί στο κανάλι δεν θέλουν να «κάψουν» ακόμα το ριάλιτι που θα προβάλλεται εκείνη την ώρα, το TOP CHEF, πολύ καιρό πριν ξεκινήσει να προβάλλεται το αντίστοιχο ριάλιτι μαγειρικής από τον ΑΝΤ1, το GAME OF CHEFS.

Βέβαια, αυτό σημαίνει ότι η παραγωγή θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτική με το περιεχόμενο για να μην υπάρξει καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, όπως συνέβη κάποιες φορές στον προηγούμενο κύκλο του παιχνιδιού.

Βig Brother 2021 στοίχημα και αποδόσεις

Φυσικά, στην πορεία του παιχνιδιού θα έχετε τη δυνατότητα στην Kingbet, η οποία θα παρακολουθεί τις εξελίξεις στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, να δείτε τις αποδόσεις που θα έβγαζαν οι στοιχηματικές εταιρίες για τους παίκτες που θα λαμβάνουν μέρος. Οι αποδόσεις αυτές θα αφορούν τους συμμετέχοντες που είναι υποψήφιοι για αποχώρηση αλλά και τα φαβορί για τον νικητή του μεγάλου επάθλου.

Δείτε το τρέιλερ της πρεμιέρας του διάσημου ριάλιτι:

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip