Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

11.04.20|10:55

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Betting Stories: Ψυχανάλυση μέσω πόκερ ο Ρέμος!

betting-stories-ψυχανάλυση-μέσω-πόκερ-ο-ρέμος-171306

Ο γνωστός τραγουδιστής, Αντώνης Ρέμος, πέρα από εξαιρετικός ερμηνευτής έχει και άλλη αγάπη. Το πόκερ. Δεν το έχει κρύψει ποτέ άλλωστε, ενώ πολλές φορές έχουν αναφερθεί οι επιτυχίες του.

 

 

Πρόσφατα ο Αντώνης Ρέμος σε ένα ιδιαίτερο debate με σπουδαστές δημοσιογραφίας στη Θεσσαλονίκη, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την σχέση του με το πόκερ. Εκείνος δεν δίστασε να απαντήσει και ανέφερε πως το πόκερ είναι… ψυχανάλυση:

«Το πόκερ για εμένα είναι ψυχανάλυση. Τα τουρνουά πόκερ τα θεωρώ συνεδρίες που ανταλλάσσουμε ψυχολογικά τεστ ο ένας με τον άλλο. Εγώ χαλαρώνω με αυτό τον τρόπο. Δεν θα ήθελα ποτέ όμως να είμαι ένα παράδειγμα προς μίμηση και να πω ότι το πόκερ είναι καλό. Με τον τζόγο δεν έγινε ποτέ κανένας πλούσιος».

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες πόκερ στην Ελλάδα, όπως απέδειξε και σε ένα τουρνουά πόκερ το περασμένο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, συμμετείχε στο European Poker Tour που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου. Ο Έλληνας τραγουδιστής έλαβε μέρος στο High Roller τουρνουά που είχε buy in τα 10.300 ευρώ και ολοκληρώθηκε σε 4 ημέρες.  

 

 

Σύμφωνα με το pokerlobbygr.com ο τραγουδιστής κέρδισε συνολικά 112.090 ευρώ και ήταν ο Έλληνας που κατέλαβε την υψηλότερη θέση στη διοργάνωση. Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 540 παίκτες και νικητής μετά από 12 ώρες παιχνιδιού αναδείχθηκε ο Chris Hunichen που κέρδισε το ποσό των 841.345 ευρώ.

 

Πόκερ, Ρέμος

 

Τα συνολικά έπαθλα που έχει κερδίσει ο Αντώνης Ρέμος (ή Αντώνιος Πασχαλίδης όπως είναι το πραγματικό του όνομα) από live τουρνουά πόκερ ξεπερνούν τα 442.208 δολάρια. To γεγονός τον καθιστά τον 23ο πιο κερδισμένο Έλληνα παίκτη όλων των εποχών.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip