Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

07.04.21|09:31

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Παναθηναϊκός: Ειδικά στοιχήματα για παραμονή Χεζόνια και... επιστροφή Τζέιμς

παναθηναϊκός-ειδικά-στοιχήματα-για-π-167533

Ο Παναθηναϊκός διανύει μία από τις δυσκολότερες σεζόν της νεότερης μπασκετικής του ιστορίας. Ο έξι φορές Πρωταθλητής Ευρώπης φαινόταν από την αρχή της χρονιάς ότι πολύ δύσκολα θα είναι ανταγωνιστικός στην Ευρωλίγκα, όμως η έλευση του Μάριο Χεζόνια άνοιξε την όρεξη των οπαδών για την επόμενη χρονιά. Βέβαια για να θυμίσει το παρελθόν του, ο Παναθηναϊκός πρέπει σαφώς να αναβαθμίσει σημαντικά το ρόστερ του.

 

 

Από το υπάρχον ρόστερ, πλην του Χεζόνια, σίγουρα σημαντικό ρόλο θα παίξει η εξέλιξη με την παραμονή κάποιων βασικών παικτών-κλειδιών, όπως ο Νέντοβιτς, ο Παπαπέτρου και ο Μήτογλου, ενώ σενάρια υπάρχουν και για επιστροφή του αγαπημένου της εξέδρας, Μάικ Τζέιμς. Πάμε να δούμε, με βάση τις αποδόσεις που έβγαλαν οι στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τα μεταγραφικά σενάρια του Παναθηναϊκού.

Χεζόνια

Πριν ακόμα πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα, ο Μάριο Χεζόνια είχε γίνει ο αγαπημένος των οπαδών του Παναθηναϊκού. Οταν πρωτοφόρεσε τα πράσινα, πριν από έναν περίπου μήνα, οι αποδόσεις ήταν υπέρ της αποχώρησής του στο φινάλε της σεζόν, κάτι που πλέον έχει γυρίσει τούμπα.

Εδώ οι αποδόσεις

Χεζόνια

Νέντοβιτς

Τα δεδομένα για τον Νεμάνιοα Νέντοβιτς, ο οποίος διαθέτει ποιότητα, αλλά ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς μέσα στη σεζόν. Οι στοιχηματικές θεωρούν ότι είναι πιο πιθανό να αποχωρήσει από το Τριφύλλι στο φινάλε της σεζόν.

Εδώ οι αποδόσεις

Νεντοβιτς

Μήτογλου

Η… μισή Ευρώπη ενδφδιαφέρεται για τον Ντίνο Μήτογλου. Μέσα στους υποψήφιους μνηστήρες είναι και ο Ολυμπιακός, αν και οι στοιχηματικές μάλλον θεωρούν πως το εξωτερικό είναι ο πιθανότερος προορισμός. Πάντως η παραμονή στον Παναθηναϊκό παίζει σε τιμή αουτσάιντερ.

Εδώ οι αποδόσεις

Μήτογλου

Τζέιμς

Δύο θητείες στον Παναθηναϊκό έχει μέχρι στιγμής ο Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν μια επιθετική μηχανή στη φετινή Ευρωλίγκα, όμως ο προβληματικός του χαρακτήρας τον έχει θέσει εκτός ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αφού ο κόουτς Ιτούδης ήρθε στα όριά του. Συχνά πυκνά έχει μιλήσει με καλά λόγια για τον Παναθηναϊκό, όμως δύσκολα θα επιστρέψει, αφού ενδιαφέρον υπάρχει από Ισπανία, αλλά και από ομάδες του ΝΒΑ.

Εδώ οι αποδόσεις

Τζέιμς

Παπαπέτρου

Μοιρασμένες οι αποδόσεις για τον αρχηγό Ιωάννη Παπαπέτρου. Από το 2018, οπότε και έκανε το άλμα από τον Ολυμπιακό, ο Παπαπέτρου έχει δεθεί με την ομάδα, όμως οι σειρήνες από το εξωτερικό είναι δύσκολο να… μπουν σε αθόρυβο.

Εδώ οι αποδόσεις

Παπαπετρου

 

Όλα τα τελευταία αθλητικά νέα με ένα κλικ  

 

 

 

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip