Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

04.01.21|14:43

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Η Ασημίνα Ιγγλέζου στο Survivor 4: Ηδη άναψε «φωτιές» με την παρουσία της (Photos)

η-ασημίνα-ιγγλέζου-στο-survivor-4-ηδη-άναψε-φω-158737

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι η γυναίκα που συνδυάζει τα πάντα. Αθλήτρια, σέξι, με χιούμορ, με 155,000 followers στο instagram, αλλά και μητέρα δύο παιδιών. 

Την Κυριακή έκανε την παρθενική της συμμετοχή στο Survivor 2021 και από την πρώτη στιγμή μείναμε με το στόμα… ανοιχτό. Φυσικά, εμείς εδώ στην kingbet.net σας την είχαμε συστήσει πριν αρκετό καιρό για το ποια είναι η Ασημίνα Ιγγλέζου και για το τι έχει πετύχει στη ζωή της.

Την έχουμε συνηθίσει να «καταπίνει» χιλιόμετρα στα πιο δύσκολα βουνά της Ελλάδας και όχι μόνο. Από τα ελληνικά νησιά μέχρι τον Ολυμπο και τις Αλπεις. Μας είχε μιλήσει για την εμπειρία της στις Αλπεις και το πως κατόρθωσε να ολοκληρώσει τον αγώνα των 330 χιλιομέτρων. Τώρα, δείχνει έτοιμη για την απόλυτη εμπειρία στο νέο Survivor έχοντας στόχο να μας καταπλήξει στα αγωνίσματα… με κάθε τρόπο.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου στο Survivor 4

 

 

Η αθλήτρια Ασημίνα Ιγγλέζου

Ξεκίνησα το τρέξιμο ξαφνικά, το 2014. Τυχαία. Είχε κάποιον αγώνα, κατέβηκα στα 10 χλμ. Μετά άκουσα ότι υπήρχαν αγώνες βουνού. Εμαθα για τον Ολυμπο, ενδιαφέρθηκα και πήγα.

 

 

Τον Σεπτέμβρη του 2019 έτρεξα σε υψόμετρο 3.300 μέτρων στο «Tor des Geants», 141 ώρες, 330 χιλιόμετρα. Περίπου 6 μέρες. Το όριο ήταν 150 ώρες και εγώ τελείωσα στις 141. Ηρθα 34η στις γυναίκες και 360ή συνολικά στους 565 συμμετέχοντες. Από τους 945 εγκατέλειψαν οι 380!

Μετά την τρίτη μέρα δεν είχες κοντά σου τους άλλους δρομείς όπως πριν. Για αυτό προσπαθούσα να μην κοιμηθώ. Επρεπε να τα καταφέρω μέχρι να φτάσω στον σταθμό, γιατί βρισκόμουν σε χώρο που θα κρύωνα, θα πάγωνα. Κάποια στιγμή που αποκοιμήθηκα, ήρθε ευτυχώς ένας Ιταλός συναθλητής και με ξύπνησε. Με ταρακούνησε με δύναμη! Αλλά αν κάποιος σταματούσε και δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο, ερχόταν άμεσα το ελικόπτερο και τον έπαιρνε.

Είχα και παραισθήσεις. Κάποιες στιγμές έκλειναν τα μάτια μου. Τα άνοιγα και έβλεπα πέτρες σαν ανθρώπους. Εβλεπα φίλους μου να τρέχουν δίπλα μου. Εβλεπα διάφορα πράγματα. Δεν έχω ξανανιώσει κάτι τέτοιο.

 

 

 

Δύο φορές έτρεξα Μαραθώνιο. Το 2015, όταν ξεκινούσα, χωρίς ιδιαίτερη προπόνηση έκανα 4:10. Και τη δεύτερη, που συνέτρεξα με ένα χαρισματικό πλάσμα, τον Αγγελο, ένα παιδί με ειδικές ικανότητες. Ηταν ο πιο ουσιαστικός μαραθώνιος της Αθήνας για μένα. Δεν βρίσκω άλλο λόγο να κάνω για τρίτη φορά 42 χλμ. στη νεκρή άσφαλτο. Ανούσιο για τα δικά μου πιστεύω και θέλω.

 

 

 

Δεν νομίζω ότι όταν τρέχω σε έναν αγώνα με κοιτάζουν πρόστυχα. Οταν τρέχεις, κοιτάς τον αγώνα σου, δεν έχεις το μυαλό σου αλλού. Πιο πολύ νιώθω τον σεβασμό των άλλων. Και δεν έχω ακούσει απρεπή σχόλια κατά τη διάρκεια των αγώνων. Ετσι και αλλιώς, αυτά τα λένε συνήθως πίσω από την πλάτη σου.

 

 

 

Η Ασημίνα Ιγγλέζου στον κορωνοϊό

 

 

 

 

 

Η Ασημίνα μοντέλο

 

 

 

 

 

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip