Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

24.09.20|09:07

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Γιουρόπα Λιγκ: Φαβορί η ΑΕΚ με Σεν Γκάλεν

γιουρόπα-λιγκ-φαβορί-η-αεκ-με-σεν-γκάλε-165441

Την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου (21.00) η ΑΕΚ ρίχνεται στη μάχη για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει τη Σεν Γκάλεν, σε μονό ματς στην Ελβετία, με τον νικητή να παίρνει την πρόκριση για την κλήρωση των πλέι οφ της διοργάνωσης, του τελευταίου δηλαδή εμποδίου πριν τη φάση των ομίλων. 

 

 

Σεν Γκάλεν-ΑΕΚ στοίχημα

Ως φαβορί στο ζευγάρωμα με τη Σεν Γκάλεν θέλουν την ΑΕΚ οι στοιχηματικές. Το διπλό στην Ελβετία προσφέρεται σε απόδοση 2.15, την ώρα που οι γηπεδούχοι πληρώνουν όσο η ισοπαλία στο ενενηντάλεπτο, δηλαδή stiw 3.2 μονάδες. Στο κομμάτι των γκολ, οι στοιχηματικές αναμένουν κλειστό παιχνίδι, προσφέροντας ως αουτσάιντερ το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, ενώ σε αποδόσεις ξεκάθαρου φαβορί δίνεται και το under.

Σεν Γκάλεν-ΑΕΚ παράδοση

Η μοίρα και οι κληρωτίδες της UEFA δεν έφεραν ποτέ αντιμέτωπες τις δύο ομάδες. Αν θέλουμε να βρούμε κάποιου είδους ιστορική σχέση της ΑΕΚ με τη Σεν Γκάλεν, θα πρέπει να… ξεχειλώσουμε τον ορισμό της «παράδοσης». Η ΑΕΚ ταξίδεψε δις στο μαγευτικό θέρετρο της βορειοανατολικής Ελβετίας, αλλά όχι για επίσημα ματς. Ηταν τα καλοκαίρια του 1994 και του 1995 όταν η ΑΕΚ πήγαινε στο Σεν Γκάλεν για προετοιμασία. Το 1994 το ταξίδι της βγήκε σε καλό, αφού λίγες βδομάδες μετά απέκλεισε τη Ρέιντζερς και έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που προκρίθηκε σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Την επόμενη χρονιά εκτός της προετοιμασίας, η ΑΕΚ έμελλε να επιστρέψει στην Ελβετία για να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά ομάδα της χώρας σε ευρωπαϊκό ματς. Ηταν μετά το 2-0 της Νέας Φιλαδέλφειας, επί της Σιόν, όταν ο Δικέφαλος πήρε ισοπαλία 2-2 εκτός έδρας και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Κυπελλούχων. Ευχάριστο ήταν και το δεύτερο (και τελευταίο ως τώρα) ελβετικό αντάμωμα. Το καλοκαίρι του 2003 κληρώθηκε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με την Γκρασχόπερς και παρά την ήττα 1-0 στη Ζυρίχη, η νίκη 3-1 στην Αθήνα χάρισε στην ΑΕΚ την πρόκριση.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip