Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

12.09.20|09:59

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Τελικός Κυπέλλου: Στο 2.55 ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ

τελικός-κυπέλλου-στο-2-55-ο-ολυμπιακός-κό-166402

Μετά από αναβολές, αντιδικίες, διαφωνίες για το γήπεδο, κρούσματα ιού, αβεβαιότητα για τα ρόστερ και νέες αναβολές, ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους για 8η φορά σε τελικό Κυπέλλου, στις 12 Σεπτέμβρη στον Βόλο.

Αμφότερες πέτυχαν σπουδαίες ανατροπές στα ημιτελικά. Η ΑΕΚ, με γκολ του Λιβάγια στο 90+6’ έστειλε το παιχνίδι στην παράταση κόντρα στον Αρη (2-1). Ο ίδιος στο 102’ έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του. Αυτή θα είναι η 5η συνεχόμενη παρουσία της ΑΕΚ σε τελικό του Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός ανέτρεψε το εις βάρος του 3-2 στο πρώτο παιχνίδι της Τούμπας απέναντι στον ΠΑΟΚ, κάνοντας εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο. Μασούρας (65’) και Καμαρά (85’) ήταν οι σκόρερ των «ερυθρολεύκων« που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά σε τελικό Κυπέλλου, μετά το 2016.

 

 

Αποδόσεις στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Για ακόμη έναν τελικό, το φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ο Ολυμπιακός. Τόσο στον τελευταίο μεταξύ τους, το 2016, όσο και στον συναρπαστικό τελικό του 2009 (3-3 κ.δ., 4-4 παράταση, 15-14 πέναλτι) οι ερυθρόλευκοι είχαν ξεκινήσει ως μεγάλο φαβορί. Η απόδοσή τους για κατάκτηση του τίτλου παίζει στο 1.80.

Η νίκη της ΑΕΚ προσφέρεται ως αουτσάιντερ, για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια. Πέρυσι και πρόπερσι ήταν οριακά το φαβορί απέναντι στον ΠΑΟΚ, ωστόσο και τις δύο φορές δεν επιβεβαιώθηκε. Το 2017 πάλι δεν τα κατάφερε κόντρα στους Θεσσαλονικείς. Το 2016 ήταν αρκετά αουτσάιντερ κόντρα στον Ολυμπιακό (7.00) και είχε κερδίσει στην κανονική διάρκεια.

Αυτή τη φορά, ο τυπικά άσος των κιτρινόμαυρων παίζει μόλις πάνω από τον τριπλασιασμό (3.05, αν και είχε φτάσει ως και το 3.70). Η ισοπαλία βρίσκεται, επίσης, στο παιχνίδι, στις 3.55 μονάδες.

Φυσικά, υπάρχει και η μέθοδος κατάκτησης του τροπαίου ως επιλογή ειδικού στοιχήματος. Από την κατάκτηση του Ολυμπιακού στην κανονική διάρκεια, μέχρι την επικράτηση της ΑΕΚ στην παράταση.

 

 

Τα γκολ στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας

Την τελευταία 8ετία έχουμε παρακολουθήσει αρκετά θεαματικούς τελικούς. Με εξαίρεση των δύο πιο πρόσφατων, οι προηγούμενες αναμετρήσεις έληξαν με εκατέρωθεν σκοράρισμα επιβεβαιώνοντας το G/G. Σε όλες τις περιπτώσεις αυτό συνδυάστηκε με Over.

Φέτος το G/G είναι οριακά φαβορί όμως το Over είναι αουτσάιντερ στον 78ο τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Αμέτρητες οι επιλογές στα ειδικά στοιχήματα, με ημίχρονα / τελικά, γκολ, ασιατικά και combo στοιχήματα.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip