Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

25.01.20|09:45

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Φαβορί οι ερυθρόλευκοι μετά από 3 χρόνια

αεκ-ολυμπιακός-φαβορί-οι-ερυθρόλευ-157526

Στο δρόμο του τίτλου, ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει ένα από τα πιο δύσκολα εμπόδια της φετινής σεζόν. Την Κυριακή (26/1) στις 19:30 φιλοξενείται από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, η οποία παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια δυσκολεύει τη ζωή του Ολυμπιακού.

Στην κορυφή και στο +1 από τον ΠΑΟΚ οι ερυθρόλευκοι (50 βαθμούς) έπειτα από 20 αγωνιστικές, τη στιγμή που η ΑΕΚ είναι στη 3η θέση με 37 πόντους. Εξι σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις για τους Πειραιώτες, 10 στα τελευταία 11. Από την άλλη, οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν γνωρίσει την ήττα στο ΟΑΚΑ πέρα από το 0-1 της πρεμιέρας με τη Ξάνθη (7 νίκες και 2 ισοπαλίες).

 

 

Οι αποδόσεις στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Τρία χρόνια πέρασαν από όταν ήταν φαβορί ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ. Πολύ οριακό βέβαια (2.88-2.90-2.70). Φέτος, λοιπόν, έχει και πάλι την «ταμπέλα» του φαβορί. Σε μία έδρα όπου έχει κερδίσει μόλις μία φορά την τελευταία τετραετία, σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η ΑΕΚ μετρά τέσσερις νίκες ενώ το περσινό 1-1, με το γκολ του Μπακασέτα στο 90’, ήταν το μοναδικό «Χ».

Λίγο πιο πάνω από το διπλασιασμό συναντάμε το διπλό του Ολυμπιακού στη Novibet, με τον άσο και την ισοπαλία να έχουν μικρή απόκλιση μεταξύ τους. Κοντά στο 1.70 η διπλή ευκαιρία υπέρ της ΑΕΚ.

 

 

Τα γκολ στο ντέρμπι

Στα επτά τελευταία τους παιχνίδια έχουμε δει ουκ ολίγα γκολ. Τα 6 εξ αυτών έληξαν Over 1.5, τα 4 Over 2.5, ενώ τα 5/7 επιβεβαίωσαν το Goal/Goal.

Στις ίδιες αποδόσεις με τη νίκη του Ολυμπιακού βρίσκεται και το Over 2.5 στη Novibet. Από την άλλη, το Goal/Goal συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να επιβεβαιωθεί συγκριτικά με το Over. Οριακά υπερέχει έναντι του No Goal.

 

Ειδικά στοιχήματα στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Σε ένα ελληνικό ντέρμπι όπως αυτό, είναι λογικό να συναντάμε πολλές κάρτες κατά τη διάρκεια του αγώνα. Για το συγκεκριμένο ματς, το line των καρτών είναι τοποθετημένο στο 6.5, με το Under να έχει μικρό προβάδισμα.

Τα κόρνερ και οι στημένες φάσεις παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο, για την επίτευξη γκολ. Στο 8.5 το line, με φαβορί το Over.

Στη Novibet μπορείτε να κάνετε… παιχνίδι, τόσο στις κάρτες όσο και στα κόρνερ. Θα βρείτε αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε αυτές τις δύο κατηγορίες, όπως Under/Over ομάδας, νικητής κόρνερ / κάρτες, διπλή ευκαιρία, χάντικαπ ακόμη και combo επιλογές.

Φυσικά, τα στοιχήματα δεν σταματούν εκεί. Υπάρχουν διάφορες επιλογές ειδικών στοιχημάτων από «Τρόπος επίτευξης 1ου γκολ» μέχρι «Πόσα πέναλτι θα σημειωθούν», ενώ στα Novi Specials μπορείς να βρεις στοιχήματα που αφορούν ακόμα και το VAR!

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip