Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

20.05.21|03:36

Νίκο Λάμα Νίκο Λάμα

Γιουροβίζιον, 2ος ημιτελικός

γιουροβίζιον-2ος-ημιτελικός-9907

Τα 17 τραγούδια και τα στοιχήματά μας από τον σημερινό 2ο ημιτελικό της Γιουροβίζιον.

1. Σαν Μαρίνο Senhit – Adrenalina

Τα ιταλικά είναι μία εύηχη και ερωτική γλώσσα, όμως το Σαν Μαρίνο προτιμά την αγγλική, για να το καταλάβουμε όλοι. Δεν θέλουμε να σε καταλάβουμε Σαν Μαρίνο, να ακούσουμε ένα καλό καντσόνε θέλουμε. Guest star o Flo Rida, Νο.1 για 10 εβδομάδες στην Αμερική το 2007 με το «Low», και 330 εκατομμύρια Αμερικανοί υπήκοοι τραγουδούν Αντρεναλίνα.

Περνάει; ✔

2. Εσθονία Uku Suviste – The Lucky One

Aυτό που μας αρέσει στον Ούκου Σούβιστε είναι το Ούκου. Ετσι θα θέλαμε να μας λένε αν ήμασταν Εσθονοί. Ο θεός του ουρανού στη φινλανδική μυθολογία. Οι Φινλανδοί είναι τα ξαδέρφια τους και θα τους ψηφίσουν. Εμείς ευτυχώς δεν έχουμε συγγένεια. 

Περνάει; ❌

3. Τσεχία Benny Cristo – Omaga

Το Omaga είναι η αργκό έκφραση του Oh My God. Χορευτικό άσμα, χωρίς κάποια καινοτομία που θα του δώσει αυτό το κάτι που θέλει. 

Περνάει; ❌

4. Ελλάδα ΣτεφανίαLast Dance 

Με εισαγωγή αλά Dua Lipa («Physical»), ρυθμό Fame (1982) και «γύρισμα» I Think We’re Alone Now (1987), αλλά με καλόγουστο αυτήν τη φορά αποτέλεσμα, το Last Dance θα περάσει στον τελικό και θα πάρει μια αξιόλογη θέση.

Περνάει; ✔

5. Αυστρία Vincent Bueno – Amen

Οι εταιρίες δεν είναι σίγουρες αν θα περάσει ή όχι. Μία είναι στο 1.80 για πρόκριση και στο 1.95 για αποκλεισμό, μία στο 2.00 για πρόκριση και στο 1.75 για αποκλεισμό. Εμείς είμαστε πιο αποφασιστικοί και ποντάρουμε αδιάκοπα στον αποκλεισμό του. Ραντεβού στις μεσαιωνικές φυλακές της Χάγης.

Περνάει; ❌

6. Πολωνία Rafał – The Ride

Και δεν είναι μόνο ότι ποντάρουμε στον αποκλεισμό της Αυστρίας, ποντάρουμε και εναντίον της στο head to head με την Πολωνία. Μια Πολωνία italo disco, έτοιμη για Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα.

Περνάει; ❓

7. Μολδαβία Natalia Gordienko – Sugar

Οσοι διαβάσατε την παρουσίαση του 1ου ημιτελικού την περασμένη εβδομάδα, νομίζω ένας είναι, από την Κυψέλη, θα θυμάστε την αναφορά μου στην πληκτική συμμετοχή της Μολδαβίας. Αν όχι, σας υπενθυμίζω ότι αντιτάσσομαι σε επουσιώδη, μάταια τρίλεπτα που καταναλώνουν τον ανεκτίμητο χρόνο μας σε αυτόν τον πλανήτη. Στο 2.20 (από 1.30) να προκριθεί, στο 1.60 (από 3.30) να μείνει εκτός.

Περνάει; ❓

8. Ισλανδία Daði og Gagnamagnið10 Years

Πέρσι είχαν ένα πολύ ενδιαφέρον τραγούδι, τους έπαιξε μέχρι και το BBC Radio 1. Ο καθαρός ποπ ήχος τούς ακολουθεί και φέτος και θα τους οδηγήσει σε μία αξιοπρεπή θέση στον τελικό.

Περνάει; ✔

9. Σερβία Hurricane – Loco Loco

Οι τρεις καλύτερες θέσεις της στον διαγωνισμό, 1, 3, 6, έχουν έρθει με τραγούδι στα σερβικά. Η γλώσσα απογειώνει το Loco Loco, το κάνει να διαφέρει, κάτι που μας ενδιαφέρει για το head to head με τη Μολδαβία. 

Περνάει; ✔

10. Γεωργία Tornike Kipiani – You

Από τις κλασικές περιπτώσεις που οι εταιρίες έχουν εκτιμήσει λάθος. Ομοίως οι φίλοι μου οι γιούροφαν. Μόνο εμείς σε όλο το κοσμικό σύστημα βλέπουμε πρόκριση Γεωργίας. Και θα δικαιωθούμε. Εστω και μετά θάνατον.

Περνάει; ❓

11. Αλβανία Anxhela Peristeri – Karma

Μια αρχοντική ερμηνεία από την Αντζελα Περιστέρι, το κορίτσι από την Κορυτσά που μιλάει άπταιστα ελληνικά. Οι αποδόσεις την κατατάσσουν 9η στην πιθανή 10άδα που θα προκριθεί, θέση που κατέλαβε η Αλβανία στους δύο τελευταίους ημιτελικούς που συμμετείχε, και πάλι στα αλβανικά.

Περνάει; ✔

12. Πορτογαλία The Black Mamba – Love Is On My Side

«Ξεκίνησες το 1961. Εχεις συμμετάσχει 51 φορές. Κέρδισες το 2017 με αυτό το παλικαράκι τον Σομπράλ από το πουθενά. Ολα αυτά τραγουδώντας στη γλώσσα σου. Και έρχεσαι να σπάσεις την παράδοση με αυτό το πράγμα; Αμηχανία. Πικρία. Ντροπή. Μπλοκ». Αυτά σου σούραμε πριν από την πρώτη πρόβα, δηλαδή μέχρι πριν από 10 λεπτά. Μετά από αυτήν; Μπλακ Μάμπα, ζητάμε ταπεινά συγνώμη. Εχεις ποιότητα, έχεις χάρη, έχεις βλέψεις, και μας θυμίζεις και τον Prince. Black Mamba, σε στηρίζουμε. 

Περνάει; ❓

13. Βουλγαρία Victoria – Growing Up Is Getting Old

Μπορείτε να ποντάρετε στο 1.10 της πρόκρισής της, στο 1.55 να μπει στην πρώτη δεκάδα, αλλά κυρίως στο 2.08 στο «καλύτερη θέση από τη Σουηδία». Γλυκιά, μελωδική, σπαρακτική. 

Περνάει; ✔

14. Φινλανδία Blind Channel – Dark Side

Γνώριμο κουπλέ, οικείο ρεφρέν, καθιερωμένη γέφυρα. Τουλάχιστον κάνει φασαρία, είναι ροκ, και το ροκ εκλείπει. Δεν το έχουμε ακουμπήσει, πέρα από το head to head με την πιο νεωτεριστική Βουλγαρία.

Περνάει; ✔

15. Λετονία Samanta Tina – The Moon Is Rising

Ο λόξυγγας που ακούγεται από το ξεκίνημα του τραγουδιού είναι το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του. Μακάρι να πήγαινε όλο έτσι, χωρίς στίχους. Στο τρίλεπτο έχεις μπουχτίσει από τα φωνητικά της Σαμάνθας και τη γενική οχλοβοή, αλλά το καλό για αυτήν είναι ότι υπάρχουν και χειρότερα.

Περνάει; ❓

16. Ελβετία Gjon’s Tears – Tout l’Univers

Για δύο εβδομάδες δινόταν πρώτο φαβορί για νικητής. Μετά δεύτερος. Τώρα τρίτος. Η σταδιακή πτώση μάς βρίσκει πλήρως σύμφωνους, αν και η λεπτή μελοδραματική φωνή του 22χρονου Γκγιον προδηλώνει κατακτήσεις. 

Περνάει; ✔

17. Δανία Fyr & Flamme – Øve os på hinanden

Ρυθμός, μουσική, ερμηνεία; 1986. Από την άλλη βέβαια, όλοι λατρεύουμε τη δεκαετία του ’80 (δεν θέλω αντιρρήσεις). Οπως και να ‘χει, η φετινή μοίρα της Δανίας έχει προδιαγραφεί για να έρθει, να δει, και να απέλθει.

Περνάει; ✔

* Στον τελικό (Σάββατο 22 Μαΐου) προκρίνονται οι 10 από τις 17 χώρες.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ

Καλύτερη θέση στον 2ο ημιτελικό Stoiximan

Μολδαβία – Ελλάδα    Ελλάδα    1.53

Αυστρία – Πολωνία    Πολωνία    2.35

Βουλγαρία – Φινλανδία    Βουλγαρία    1.65

Εσθονία – Γεωργία    Γεωργία    2.50

Μολδαβία – Σερβία    Σερβία    2.25

Φινλανδία – Ισλανδία    Ισλανδία    1.80

Αυστρία    Αποκλεισμός      1.90

Καλύτερη θέση στον τελικό Stoiximan

Ελλάδα – Κύπρος    Ελλάδα    2.25

Ελλάδα – Φινλανδία    Ελλάδα    1.87

Βουλγαρία – Σουηδία    Βουλγαρία    2.08

Νορβηγία – Φινλανδία    Νορβηγία    2.25

Σουηδία – Ισλανδία    Ισλανδία    1.87

Διαβάστε εδώ τις προτάσεις για τον 1ο ημιτελικό της Τρίτης 18 Μαΐου.

 

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip