ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στην έξοδο μεγάλο όνομα από τον Ολυμπιακό!

Η μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αναμένεται να σημάνει κάποιες αφίξεις, αλλά και κάποιες αναχωρήσεις στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Τελευταία εξέλιξη, έρχεται από την άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Ο Ολυμπιακός στοχεύει στην ενίσχυσή του, προκειμένου να επιστρέψει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και να είναι, όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για τις αναμετρήσεις με τη Φερεντσβάρος (15/2 19:45 και 22/2 22:00), για τα play-offs του Conference League.

Εκτός όμως από τις προσθήκες, που θα γίνουν, ορισμένοι παίκτες είναι αρκετά πιθανό, να αποτελέσουν παρελθόν. Ο περισσότερος «θόρυβος» εδώ και καιρό γίνεται για τον Γκουστάβο Σκάρπα. Ο 29χρονος βρίσκεται δανεικός στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, έως τον Ιούνιο του 2024. Ωστόσο, οι πιθανότητες να εξαντλήσει τη θητεία του στους «ερυθρόλευκους» δεν είναι πολλές, καθώς η Ατλέτικο Μινέιρο επιμένει να τον κάνει δικό της, εδώ και κάποιο διάστημα.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Βενέ Καζαγκράντε, οι βραζιλιάνικη ομάδα έχει ανεβάσει την πρότασή της στα 4,5 εκατομμύρια. Η χρηματιστηριακή αξία του Σκάρπα βρίσκεται στα 8 εκατομμύρια ευρώ, αλλά οι χαμηλές του πτήσεις στον Πειραιά, αποθαρρύνουν τους Άγγλους να αξιώσουν πολλά περισσότερα. Ο Βραζιλιάνος έχει 422 λεπτά συμμετοχής σε 11 εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό, χωρίς να καταγράψει κάποιο γκολ ή ασίστ.

Το ασφυκτικό «πρέσινγκ» της Ατλέτικο Μινέιρο, ίσως καρποφορήσει, αφού ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν… «καίγεται» να κρατήσει τον παίκτη στο ρόστερ.

Δείτε το tweet:

Mystery προσφορές* για σήμερα

Διάλεξε την προσφορά σου!

Casino