ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ο Ολυμπιακός πήγε να «κλέψει» τον Μαξίμοβιτς!

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς αποτελεί, εδώ και λίγες ώρες, παίκτη του Παναθηναϊκού, στον οποίο θα ενταχθεί την 1η Ιουλίου. Την ώρα, που οι «πράσινοι» επιχειρούν να τον φέρουν από τώρα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ο Ολυμπιακός ήταν και αυτός στη διεκδίκηση του παίκτη.

Στην εκτενή μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, βρέθηκε και το όνομα του Νεμάνια Μαξίμοβιτς, ο οποίος τα βρήκε με τον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή του στο «τριφύλλι». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καταθέσει πρόταση στον Σέρβο μέσο, ύψους 4,8 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο και 3ετές συμβόλαιο.

Ωστόσο, η πρόταση της ομάδας του Φατίχ Τερίμ έφτασε τα 6 εκατομμύρια (2 εκατομμύρια το χρόνο για 3 έτη) και έτσι κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του 28χρονου παίκτη της Χετάφε.

Άλλωστε, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έμειναν με το παράπονο, αφού ενσωμάτωσαν δύο, εξίσου σημαντικές, λύσεις στο χώρο της μεσαίας γραμμής, τους Τσικίνιο και Όρτα.

Επιπλέον, δεν φαίνεται να πτοήθηκαν και ιδιαίτερα από αυτή την άτυπη ήττα για τη διεκδίκηση του Μαξίμοβιτς. Όπως όλα δείχνουν, δεν θα μείνει σε αυτές τις δύο και θα προσπαθήσει να κλείσει και άλλες στο τελευταίο 10ήμερο της προθεσμίας των μεταγραφών.

Mystery προσφορές* για σήμερα

Διάλεξε την προσφορά σου!

Casino