Ετοιμάζει μεταγραφή-έκπληξη ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει τη σεζόν με δύο σερί ήττες από τον Ολυμπιακό και φαίνεται ότι έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του για να γίνει ομάδα, που θα διεκδικήσει τον ευρωπαϊκό τίτλο.
Ο Εργκίν Αταμάν ήδη ήταν αρκετά δυσαρεστημένος με την εικόνα των παικτών του και το δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου έπειτα από τον αγώνα με το Μαρούσι.
Ο Λιθουανός δημοσιογράφος Ντονάτας Ουρμπόνας, μετέφερε την είδηση για νέα προσθήκη στον Παναθηναϊκό, αφού σχολίασε το ντέρμπι «αιωνίων» για την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Αναλυτικά όσα είπε ο Λιθουανός στο podcast του:
«Ο Βιλντόζα δεν πραγματοποίησε το καλύτερο ντεμπούτο σε ντέρμπι EuroLeague μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Είχε 5 πόντους και 3 λάθη. Δεν είναι αυτή η βοήθεια που χρειάζεται ο Κώστας Σλούκας.
Η δεύτερη επιλογή μαντεύω ότι θα έρθει από την αγορά. Γιατί άκουσα ότι ο Παναθηναϊκός βγήκε στην αγορά για έναν νέο παίκτη που θα είναι σημαντικός, τουλάχιστον επιθετικά, ώστε να βοηθήσει και να αφαιρέσει βάρος από τον Κώστα Σλούκα».
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα