Ατάκα – φωτιά Μίτσελ για το ντέρμπι!
Το σύνθημα για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό έδωσε ο Μίτσελ αμέσως μετά το νικηφόρο αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Λαμία.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός στην κάμερα της Cosmote TV:
«Το παιχνίδι έπρεπε να το κερδίσουμε πιο εύκολα να πετύχουμε και τρίτο γκολ, δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά μείναμε από οξυγόνο για να το τελειώσουμε όπως θέλαμε. Δε δεχτήκαμε γκολ, έπαιξαν παίκτες που δεν είχαν χρόνο, παίζουμε σιγά σιγά όπως θέλουμε και έτσι θα συνεχίσουμε.
Θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να κερδίσουμε, ξέρουμε πόσο καλός είναι ο Παναθηναϊκός αλλά προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και αυτοί ξέρουν πόσο καλή ομάδα έχουμε».
🚨H MEΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!😱
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ