Χθες το μεσημέρι, μέσω συνέντευξης τύπου, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε μία μεγάλη χορηγική συμφωνία με την εταιρεία AKTOR, η οποία αφορά την ονοματοδοσία της ομάδας. Με τη συνεργασία αυτή, το τριφύλλι κατάφερε ένα deal που πραγματικά του αλλάζει επίπεδο καθώς μην ξεχνάμε ότι πέραν τούτου, στη φανέλα κεντρικός χορηγός θα είναι και φέτος ο ΟΠΑΠ.
ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ. ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με την εταιρεία κολοσσό στον κατασκευαστικό τομέα, είναι για 2+1 χρόνια και θα αποφέρει στα ταμεία της ομάδας ένα ποσό της τάξεως των 2 εκατομμυρίων ετησίως. Κάτι που σημαίνει ότι τα χρήματα αυτά αντιστοιχούν σε ένα πολύ καλό συμβόλαιο παίκτη που μπορεί να αφιχθεί στο ΟΑΚΑ.
Επιπροσθέτως, αν συνυπολογιστεί και το ποσό από τη συνεργασία με τον ΟΠΑΠ, έχουμε να κάνουμε με ένα χρυσό πακέτο χορηγιών που αλλάζει επίπεδο την ομάδα του τριφυλλιού.
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα