ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Το έχει ξανακάνει ο Γιοβάνοβιτς!

Μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό γιγάντωσαν. Πλέον είναι επιτακτικό το να επιστρέψει στις νίκες, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ο Γιοβάνοβιτς πρέπει να διώξει το άγχος από τους ποδοσφαιριστές του, καθώς η πίεση της κορυφής μόνο κακό τους έκανε.

Η χρονιά σίγουρα ακόμα δεν έχει τελειώσει για πολλούς λόγους. Ο Παναθηναϊκός έχει λύσεις, που δεν είχε εδώ και καιρό. Έχει ποδοσφαιριστές που μπορούν να έρθουν από τον πάγκο και να βοηθήσουν στο παιχνίδι, αλλάζοντας τον ρυθμό, όπως ο Πούχατς και ο Μαντσίνι. Βέβαια και οι δύο υπάρχει περίπτωση να πάρουν φανέλα βασικού, με τα εξτρέμ αλλά και τον Χουάνκαρ να είναι ντεφορμέ.

Το Πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο ακόμα και όλα θα κριθούν στα πλέι-οφ. Επίσης ο Γιοβάνοβιτς πέρυσι περίπου την ίδια εποχή, παρουσίασε έναν ασταμάτητο Παναθηναϊκό. Αυτό το φορμάρισμα κράτησε μέχρι τη διακοπή για το Μουντιάλ. Οπότε μπορούμε να περιμένουμε εκ νέου φορμάρισμα των πρασίνων, τις επόμενες εβδομάδες.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Mystery προσφορές* για σήμερα

Διάλεξε την προσφορά σου!

Casino