Γιατί ο Ολυμπιακός ζητάει κάτι συγκεκριμένο από τη Μπράιτον…
Η Μπράιτον τον ήθελε πολύ, πίεσε, πάλεψε και τελικά όπως όλα δείχνουν θα τον πάρει. Ο Κωστούλας αργά η γρήγορα θα ταξιδέψει στην Αγγλία για τα τυπικά.
Όμως για να φτάσουμε σε συμφωνία η Μπράιτον άλλαξε πολλές φορές την πρόταση της. Γιατί αν θυμάστε για πολλές μέρες συζητιόταν το ενδεχόμενο έμψυχων ανταλλαγμάτων.
Και όλοι έψαχναν ποιον από το ρόστερ της Μπράιτον θα ζητούσε ο Ολυμπιακός. Τελικά αυτό ήταν και το θέμα του Ολυμπιακού. Πως δεν ήθελε κανέναν. Δεν ήθελε έμψυχα ανταλλάγματα.
Απλά να βρει τρόπο να κάνει το καλύτερο δυνατό deal για αυτόν, στο επόμενο πρόγραμμα αγώνων.
Ποιο είναι αυτό; Περισσότερα χρήματα και μεγαλύτερο ποσοστό μεταπώλησης. Και μάλλον θα τα κατάφερει. Γιατί τα 6-7 για μπόνους θα τα πιάσει εύκολα ο Κωστούλας και θα προστεθούν στο 37αρι.
Όπως επίσης και το ποσοστό μεταπώλησης. Τόσο για οποιοσδήποτε πώληση όσο και για διπλασιασμού αυτού σε περίπτωση που κάνει double up η Μπράιτον!