Θέτει όρους για τον αρχιδιαιτητή ο ΠΑΟΚ
Χθες πρωί, ξεκίνησε η συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, με θέμα τον νέο αρχιδιαιτητή μετά την παραίτηση του Στιβ Μπένετ.
Ο Σουηδός, Πίτερ Φρόιντφελντ, όπως φαίνεται θα είναι ο νέος διαιτητής, με τον ΠΑΟΚ να θέτει τέσσερις όρους ώστε να τον δεχτεί.
Οι τέσσερις όροι που έθεσε είναι οι εξής: Αρχικά ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι των Big4, αλλά και στα ματς με τον Άρη. Έπειτα, ο αρχιδιαιτητής να είναι αποδεκτός από την UEFA, καθώς ο Μπένετ δεν ήταν.
Επίσης να αλλάξει ο Καπέλα με συνεργάτη της εμπιστοσύνης του νέου αρχιδιαιτητή και τέλος να μπορεί να φύγει με 3 μήνες αποζημίωση ανά πάσα στιγμή ο αρχιδιαιτητής.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα