Τερζής: Δεν μετάνιωσα που ανέλαβα τον Άρη
Η θητεία του Τόλη Τερζή στον πάγκο του Άρη έληξε άδοξα. Όμως ο πρώην κόουτς της ομάδας δεν μετανιώνει, ούτε πικραίνεται με την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα. Δηλώνει περήφανος που εργάστηκε για πέντε χρόνια στην ομάδα και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο σύλλογο και στο διοικητικό τιμ.
Μιλώντας στο πόντκαστ «Κουβέντα στο ΠΙ & ΦΙ», είπε μεταξύ άλλων: «Δεν το έχω μετανιώσει ούτε στιγμή. Γνωρίζω καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνει αυτήν η καρέκλα, βρισκόμουν στον Άρη πάνω από πέντε χρόνια. Ήξερα ότι θα υπάρχουν δυσκολίες, αλλά πίστευα ότι θα τις ξεπεράσουμε και θα καταφέρναμε. Όμως, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».
Ακόμα σημείωσε ότι προς το παρόν δεν του λείπει η καθημερινή ανάμιξη με κάποια ομάδα. Ξεκουράζεται και περιμένει κάποια ευκαιρία να παρουσιαστεί.
ΤΟ HALLOWEEN ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ* ΚΑΙ ΕΠΑΘΛΑ!
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα