Τεράστιο πρόβλημα για Παναθηναϊκό
Ο Εργκίν Αταμάν θα πρέπει να διαχειριστεί δύο πολύ σημαντικές απουσίες, στο ματς του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα στην Καταλονία, για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Τούρκου προπονητή οι οι Κώστας Σλούκας και Λούκα Βιλντόζα. Ο Έλληνας πλεϊμέικερ ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και το χθεσινό βράδυ το πέρασε σε νοσοκομείο. Ο Αργεντινός έχει τενοντίτιδα στον αχίλλειο τένοντα και θα μείνει στην Ελλάδα για θεραπεία και επανεκτίμηση της κατάστασής του.
Να προσθέσουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει υπογράψει τον Κέντρικ Ναν, αλλά θα τον έχει διαθέσιμο από την άλλη εβδομάδα, καθώς θα έρθει στην Αθήνα τη Δευτέρα.
ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ. ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα