ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

«Τελειώνει» εξτρέμ από την ΑΕΚ! Δεν υπολογίζεται

Σίγουρη θεωρείται μία αποχώρηση από το ρόστερ της ΑΕΚ την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Δεν έχει εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο το τελευταίο κομμάτι της σεζόν για την ΑΕΚ. Η «Ένωση» δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά στοιχήματος απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και η ήττα με 2-0 την έβαλε σε μειονεκτική θέση στην «κούρσα» του τίτλου, η οποία πλέον εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ.

Ό,τι και να συμβεί στην αυλαία της Σούπερ Λιγκ την Κυριακή, από την επόμενη κιόλας ημέρα, θα δρομολογηθεί η ενίσχυση του «κτρινόμαυρου» ρόστερ. Και σε αυτόν τον σχεδιασμό, δεν θα έχει ρόλο ο Ροδόλφο Πιζάρο.

Ο Τύπος του Μεξικού αναφέρει αυτό που λίγο πολύ όλοι γνώριζαν, πως το μέλλον του 30χρονου είναι μακριά από την «OPAP Arena». Όπως γράφει η futboltotal.com.mx:

«Πέρα από το γεγονός ότι έχει προπονητή τον Ματίας Αλμέιδα, με τον οποίο έζησε τις καλύτερες ποδοσφαιρικές του στιγμές, η πραγματικότητα είναι ότι η καριέρα του, μοιάζει στάσιμη. Ακόμα και με την ομάδα του, να παλεύει για τον τίτλο στην Ελλάδα, φαίνεται ότι θα βρεθεί εκτός του κλαμπ.

Η ΑΕΚ δεν έχει πάρει θέση για το θέμα, αλλά όλα δείχνουν ότι ο 30χρονος άσος θα μείνει χωρίς την πιθανότητα να συνεχίσει την καριέρα του, στην Ευρώπη, μιας και η σεζόν του ήταν εντελώς απογοητευτική. Αυτό τον θέτει με το ένα πόδι εκτός της ομάδας. Ο Πισάρο έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ έως τον Ιούνιο του 2025 με οψιόν για έναν ακόμη χρόνο.

Αλλά στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού του 2024 ο παίκτης θα ψάξει σίγουρα για μια αλλαγή σκηνικού. Πέρα από το γεγονός ότι κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το όνειρο να παίξει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, η πραγματικότητα είναι ότι σιγά-σιγά μετατράπηκε σε εφιάλτη, καθώς έχασε εντελώς τον ποδοσφαιρικό του ρυθμό».

Σε 22 εμφανίσεις στο φετινό κουπόνι ΟΠΑΠ, ο Πιζάρο έχει καταγράψει μία ασίστ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, απέναντι στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Mystery προσφορές* για σήμερα

Διάλεξε την προσφορά σου!

Casino